Din 2023, BMW aduce jocurile în mașinile sale. Telefonul, pe post de controller

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 12.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Group a încheiat un parteneriat cu AirConsole pentru a aduce jocurile în noile modele, începând de anul viitor. Telefonul inteligent va servi drept controller.

Constructorii de automobile caută tot felul de metode pentru ca timpul petrecut în spatele volanului să fie cât mai plăcut, mai ales în situații de așteptare (spre exemplu, la încărcarea unei mașini cu zero emisii).

Grupul BMW tocmai a semnat un parteneriat cu AirConsole pentru a aduce jocurile în automobilele sale, începând din 2023. Pasagerii se vor putea juca direct în sistemul multimedia al mașinii, iar jocurile vor fi livrate over-the-air.

Telefonul inteligent va servi drept controller. Conexiunea dintre smartphone și automobil se va stabili, spre exemplu, prin scanarea unui cod QR în mașină.

via BMW

Comentarii (6)

  • Ce folos?
    10 1
  • Să aibă ce face maneliștii când rămân în pană de combustibil.
    10 1
  • Acum vin deștepții să ne zică că noi suntem ăia proști, că nu înțelegem cerința pieței, că oamenii de la BMW sunt genii...

    Dacă un șofer de BMW se apucă să se joace și să utilizeze telefonul pe post de controller și să vadă jocul pe ecranul mașinii, înseamnă că e un retard care trebuie să primească ajutor specializat.

    Hai, că sunteți citiți și cu experiență în domenul auto, în ce moment al vieții ați simțit că trebuie să vă jucați vreun joc când sunteți la volan?

    Iar întrebarea pentru retarzii de la BMW (marele genii) este, dacă tot am telefon, de ce ar trebui să mă joc pe ecranul de la mașină, nu am jocuri instalate pe telefon sau cum?

    Nici maneliștii nu se joacă pe telefon în mașină, sunt prea ocupați cu intagramul, fb, whatsappul sau dracu știe unde se mai filmează ei în direct.

    Ați văzut domnilor că se poate să fii retard și cu școală?
    9 0
  • Cineva s-a gândit să trimită așa ceva la departamentul de marketing.
    Sfârșitul e aproape.
    11 0
  • ...Și cineva din departamentul marketing a și aprobat chestia asta.

    Putinee, hai, bre, cu nucleara aia!...
    6 0
  • @@idic
    Pare o idee născută la departamentul de marketing, în timpul utilizării telefonului personal la finalul programului, înainte de urcarea în mașină.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru