Sistem multimedia

Joi, 23 Februarie 2023 | Tehnologie

Mercedes-Benz pregătește un sistem de operare propriu. Dezvoltat împreună cu Google și Nvidia

Constructorul german de automobile oferă câteva detalii despre un nou sistem de operare propriu. Acesta va debuta din 2025 și este dezvoltat împreună cu nume mari, precum Google și Nvidia.
Vineri, 10 Februarie 2023 | Tehnologie

Mercedes-Benz Clasa C și Clasa S primesc un sistem multimedia nou

Mercedes-Benz a lansat o actualizare majoră a sistemului multimedia MBUX pentru modelele Clasa C și Clasa S. Cele două modele primesc acum o interfață grafică nouă și mai multe funcții bazate pe inteligența artificială.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Tehnologie

PREMIERĂ: BMW Seria 7 aduce fotbalul din Bundesliga pe ecranul sistemului multimedia

În urma unui parteneriat încheiat între BMW și Liga Germană de Fotbal, nava amiral Seria 7 devine primul automobil care aduce fotbalul din Bundesliga pe ecranul central al sistemului multimedia.
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Tehnologie

Chyrsler prezintă un sistem multimedia de generație nouă: ecrane de 37.2 inch și inteligență artificială

Cu ocazia CES 2023, constructorul american de automobile a prezentat sistemul multimedia care se va regăsi în viitoarea sa generație de modele electrice. Ansamblul măsoară 37.2 inch și vine echipat cu inteligență artificială.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Tehnologie

Renault va oferi aplicația Waze pe modelele Austral și Megane electric

Constructorul francez de automobile anunță că aplicația Waze va fi integrată pe toate modelele cu sistemul multimedia Android Automotive. Aceasta va putea fi accesată direct de pe ecranul central al mașinii.
Luni, 28 Noiembrie 2022 | Tehnologie

Șeful Volkswagen anunță soluții pentru îmbunătățirea sistemului multimedia MIB3

Șeful constructorului german de automobile, Thomas Schafer, anunță o serie de soluții pentru îmbunătățirea sistemului multimedia MIB3 regăsit pe modele precum Golf 8.
Miercuri, 12 Octombrie 2022 | Tehnologie

Din 2023, BMW aduce jocurile în mașinile sale. Telefonul, pe post de controller

BMW Group a încheiat un parteneriat cu AirConsole pentru a aduce jocurile în noile modele, începând de anul viitor. Telefonul inteligent va servi drept controller.
Vineri, 19 August 2022 | Siguranta

STUDIU: Utilizarea butoanelor este mai sigură decât funcțiile tactile, în mașină

Utilizarea butoanelor este mai sigură decât funcțiile tactile, în timpul condusului, arată un studiu realizat de o publicație auto din Suedia.
Marti, 09 August 2022 | Tehnologie

Din 2024, Mercedes-Benz va avea un nou sistem multimedia. A debutat pe conceptul EQXX

Din 2024, toate modelele Mercedes-Benz vor avea un nou sistem de operare. Denumit simplu Mercedes-Benz Operating System, acesta îl va înlocui pe actualul MBUX.
Marti, 07 Iunie 2022 | Tehnologie

Noua generație Apple CarPlay. Funcționalitate îmbunătățită și personalizare extinsă

Apple a prezentat noua generație a sistemului multimedia pentru mașini CarPlay. Aceasta va putea funcționa pe mai multe ecrane, inclusiv pe instrumentarul de bord digital, iar șoferii vor avea mai multă libertate cu privire la personalizarea interfeței grafice și a comenzilor.
Joi, 07 Aprilie 2022 | Tehnologie

Întregul portofoliu de modele Volvo este acum compatibil cu actualizări software over-the-air

Volvo anunță că modelele XC90, S60 și V60 sunt acum compatibile cu actualizări software over-the-air. Asta face ca întregul porfotoliu de modele al producătorului suedez să suporte actualizări over-the-air.
Joi, 27 Ianuarie 2022 | Siguranta

STUDIU: Sistemele multimedia și cele de rulare autonomă pot crește riscul de accidente

Potrivit unor studii efectuate în Statele Unite și în Canada, complexitatea sistemelor multimedia și conținutul lor pot crește riscul de producere a unui accident. Astfel, se pune problema dacă aceste sisteme contribuie mai mult la distragerea șoferilor, decât la protejarea lor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Ianuarie 2022 | Tehnologie

Porsche îmbunătățește sistemul multimedia pe modelele 911, Taycan, Cayenne și Panamera

Constructorul german de automobile anunță o serie de noutăți software pentru sistemul multimedia Porsche Communication Management 6.0, regăsit pe modele precum 911, Taycan, Cayenne și Panamera.
Luni, 13 Decembrie 2021 | Siguranta

Șoferii Tesla pot accesa jocuri video pe sistemul multimedia în timpul condusului

Mai multe modele din gama constructorului american de mașini electrice au integrate în sistemele multimedia câteva jocuri video. Șoferul și pasagerul din față pot juca aceste jocuri în timp ce mașina este în mișcare, ceea ce reprezintă o problemă majoră de siguranță, avertizează experții.
Duminica, 07 Noiembrie 2021 | Tehnologie

Toate modelele Toyota și Lexus vor primi sisteme multimedia noi până în 2025

Grupul nipon de automobile a anunțat că mașinile sale vor primi un sistem multimedia revizuit începând din 2022. Toyota plănuiește ca întreaga sa gamă de automobile, care include și marca premium Lexus, să aibă acest sistem montat până în 2025.
Luni, 11 Ianuarie 2021 | Tehnologie

BMW pregătește o nouă generație iDrive: viitorul sistem multimedia va fi prezentat în cursul lui 2021

BMW a anunțat că sistemul multimedia iDrive va primi o nouă generație în cursul acestui an. Unele detalii vor fi dezvăluite la târgul de tehnologii CES 2021, care se desfășoară exclusiv online în perioada 11-14 ianuarie.
Sambata, 25 Aprilie 2020 | General

Accesorii moderne pentru vehicule clasice: Porsche introduce sisteme noi de infotainment dedicate modelelor istorice

Porsche a lansat un nou sistem de infotainment dedicat modelelor 911 produse până la jumătatea anilor '90. Acesta include un sistem de navigație, radio DAB+ și conexiune Apple CarPlay.
Marti, 03 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Sistemul de operare Android ajunge și pe modelele Fiat-Chrysler: viitorii clienți vor avea acces la aplicațiile de pe telefon

Grupul Fiat-Chrysler a anunțat că va expune un sistem multimedia care folosește Android 7.0 Nougat. Astfel, toți viitorii clienți vor putea folosi aplicațiile de pe telefonele cu același sistem de operare Android.
Joi, 02 Iulie 2015 | Modele noi

Renault Talisman: o nouă fotografie dezvăluie butoanele sistemului multimedia

Renault continuă campania de promovare a viitorului Talisman, sedanul său de clasă medie, care se va duela cu VW Passat, Skoda Superb și Ford Mondeo. De această dată, francezii ne prezintă centrul de comandă al sistemului multimedia.
Vineri, 05 Iunie 2015 | General

STUDIU: Producătorii auto își sufocă clienții cu tehnologii inutile, pe care mulți nu știu să le folosească

Un studiu recent a arătat că producătorii auto oferă o mulțime de tehnologii și sisteme pe care clinții nu le folosesc sau de a căror existență nici nu știu.

Tag-uri similare

Ferrari, Chrysler, Jeep, Dodge, Ferrari 458 Italia, Jeep Grand Cherokee, Ferrari FF, Ferrari California, Ferrari F12 Berlinetta, sistem multimedia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru