Șeful Volkswagen anunță soluții pentru îmbunătățirea sistemului multimedia MIB3

de Alexandru Monenciu
Luni, 28.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful constructorului german de automobile, Thomas Schafer, anunță o serie de soluții pentru îmbunătățirea sistemului multimedia MIB3 regăsit pe modele precum Golf 8.

Actuala generație Volkswagen Golf, a opta, a debutat în 2019 și a fost primit foarte bine atât de clienți cât și de jurnaliști. Pe lângă laude, modelul german a primit și unele critici, în special cu privire la sistemul multimedia MIB3.

Printre altele, comenzile s-au dovedit a fi derutante, iar numărul erorilor destul de mare.

Proaspătul șef Volkswagen, Thomas Schafer, recunoaște slăbiciunile sistemul multimedia MIB3, regăsit și pe alte modele ale Grupului. Mai mult, promite soluții, atât software cât și hardware, pentru a-l îmbunătăți.

"Știm ce avem de făcut. Am primit feedback de la clienți și de la jurnaliști. Toți spun "Știți că nu funcționează cum trebuie. Trebuie să îmbunătățiti asta,"" le-a spus Schafer celor de la Car Magazine.

Printre altele, șeful Volkswagen a vorbit despre o nouă versiune software care va ilumina mai multe butoane de la interior, inclusiv cel care reglează volumul sistemului radio. În acest fel, cel de la volan le va găsi mai ușor în condiții de lumină slabă.

Totodată, butoanele capacitive de pe volan ar urma să fie îmbunătățite sau chiar schimbate cu totul.

Noutățile de tip hardware ar urma să se regăsească pe mașini începând din 2024.

Pentru a se asigura că astfel de greșeli vor fi evitate pe viitor, Thomas Schafer a anunțat că mai marii companiei se întâlnesc lunar pentru a trece în revistă progresele făcute în ceea ce privește îmbunătățirea sistemului multimedia MIB3.

Nu în ultimul rând, șeful companiei promite mai multe consistență pentru interiorul viitoarelor modele.

via Car Magazine

Comentarii (5)

  • daaa... s-a vandut in draci ... e bataie pe el...
    https://carsalesbase.com/europe-volkswagen-golf/
    4 4
  • Trebuiau să treacă la Google auto precum Renault Megan electric
    5 6
  • @eu: multumim pentru info. Corect, nu se mai vinde. Partial pentru ca oferta e abundenta pe "SUVuri" si clientii sunt cumva manati sa-si ia "SUV". Pe de alta parte nu se mai vine pentru ca e urat si pentru ca VW vrea sa-l omoare. Si chestia asta se simte. De ce vrea sa-l omoare? Ca sa fac loc masinutzelor cu baterii. Care si alea sunt urate si nici alea n-o sa se vanda. Dar na, cand iti pui sef pe unu' ca Diess, rezultatele sunt pe masura.
    5 0
  • Tot nu imi dau seama cum a ajuns in productie Golf 8 cu asa un haos ergonomic. Adica 7-le era un exemplu de ergonomie, tot ce trebuiau sa faca la 8 era sa puna display-ul mai sus si sa il coafeze putin.

    Sa ii spuna cineva lui Diess pana pricepe: butoane!!!
    7 0
  • Seriff
    @DanG, simplu, au copiat de la altii, asta e trend-ul, ecrane mari, lipsa butoane, totul pe touchscreen, intr-un cuvant oribil
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru