Ferrari California

Joi, 09 Martie 2017 | Industrie

Viitorul celui mai accesibil model Ferrari este incert: italienii sunt nemulțumiți de cererea sub așteptări pentru California

Ferrari este nemulțumită de evoluția modelului California și intenționează să facă schimbări radicale, însă nu este clar dacă acesta va fi eliminat din gamă sau repoziționat.
Miercuri, 08 Iunie 2016 | Siguranta

Blestemul airbagurilor defecte nu iartă nici supercarurile: Ferrari va rechema în service California și 458 Italia

Ferrari a anunțat că problema airbagurilor defecte furnizate de Takata va duce la rechemarea în service a supercarurilor California și 458 Italia.
Marti, 25 August 2015 | Modele noi

Ferrari va trece la platforme comune odată cu înlocuitorul lui California

Următoarea generație a lui Ferrari California va fi dezvoltată conform unei noi strategii pentru marca italiană, care va implica utilizarea de platforme comune între modelele din gamă.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne confirmă relansarea lui Ferrari Dino

Sergio Marchionne a anunțat că Ferrari va relansa numele Dino pe un model nou. Spre deosebire de strămoșul său, noul Dino nu va fi deloc un model accesibil și nu va introduce o nouă gamă.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Ferrari M458T: faceliftul lui 458 Italia vine cu motor turbo, putere impresionantă şi design nou

Ferrari 458 Italia se pregăteşte de un facelift. El se va numi M458T şi va aduce supercarului un nou motor turbo. Debutul este aşteptat la Salonul de la Geneva.
Miercuri, 12 Februarie 2014 | Modele noi

Ferrari California-T, facelift-ul surpriză din Maranello

Ferrari California a primit un facelift subtil, alături de un motor V8 twin-turbo de 560 CP şi 755 Nm. Modelul italian va debuta la Salonul Auto de la Geneva.
Luni, 03 Februarie 2014 | Modele noi

Ferrari California facelift, anunţat de prima imagine teaser

Ferrari va expune la Salonul Auto de la Geneva noul california facelift. Sportiva entry-level a fost anunţată deja cu ajutorul unui teaser.
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 | Modele noi

Şeful Ferrari: ”Nu vom lansa SUV-uri. Nu sunt suficient de emoţionale pentru noi”

Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, a declarat că gama Căluţului Cabrat nu va include un SUV sau un sedan. Cei care vor astfel de modele sunt invitaţi în gama Maserati.
Miercuri, 09 Mai 2012 | Siguranta

Ferrari face un recall de 206 unităţi 458 Italia şi California

Ferrari a anunţat că va rechema 206 unităţi 458 Italia şi California pentru a remedia o problemă la motor. Fiecare model din lotul respectiv a fost echipat cu un arbore cotit cu un finisaj necorespunzător, care poate provoca o defecţiune.
Luni, 09 Aprilie 2012 | General

TOP 10: Maşini destinate bărbaţilor

Jurnaliştii americani au întocmit un top al maşinilor care se adresează cu precădere publicului masculin. Pe prima poziţie s-a situat Ferrari 458 Italia, urmat îndeaproape de BMW Seria 1 M Coupe.
Miercuri, 14 Martie 2012 | General

Ferrari FF, California şi Jeep Grand Cherokee au acelaşi ecran multimedia

Nu este unul din jocurile ”Recunoaşte diferenţele”. Sunt cele două ecrane multimedia ale noului Ferrari F12 berlinetta şi al actualului Jeep Grand Cherokee. Sunt identice, dar vândute unui public diferit.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Ferrari F12 Berlinetta a fascinat întregul salon elveţian

Ferrari a reuşit să facă din nou din standul său atracţia principală a salonului. Nu a fost foarte greu, având în vedere că în centrul standului a stat F12 berlinetta.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Februarie 2012 | Modele noi

Ferrari California - faceliftul aduce 30 de cai putere în plus

Ferrari a pregătit un facelift timid pentru California, principalele modificări fiind ascunse sub caroserie, acolo unde se regăsesc acum 490 de cai putere.
Sambata, 29 Octombrie 2011 | General

Ferrari California va primi mai multă putere în 2012

Ferrari va oferi un facelift modelului California în 2012. Supercarul italian va primi motoare mai puternice și va deveni mai ușor.
Joi, 14 Iulie 2011 | General

Ferrari va avea o nouă divizie de personalizare

Ferrari caută să vină în îmtâmpinarea clienţilor cu o imaginaţie bogată şi ceva mai pretenţioşi. Italienii au lansat o divizie de lux, capabilă să satisfacă şi cele mai înalte aşteptări.
Miercuri, 27 Aprilie 2011 | General

Ferrari oferă şapte ani de asistenţă inclusă în preţul de achiziţie

Ferrari a anunţat că va oferi clienţilor săi europeni, începând cu luna martie, un program de asistenţă cu o durată de şapte ani, inclus în preţul de achiziţie.
Luni, 31 Ianuarie 2011 | Industrie

Ferrari a avut încasări de 1.919 miliarde de euro în 2010

Ferrari a fost la 14 unităţi distanţă de la atingerea recordului de vânzări din 2008. Constructorul italian a obţinut o creştere de 7.9% a profiturilor în 2010 în comparaţie cu anul precedent.
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | Modele noi

Japonia: Un dealer Ferrari oferă o ediţie limitată a lui California

Zece clienţi Ferrari din Japonia vor avea posibilitatea să cumpere o ediţie specială a lui California. Aceasta costă 26.500.000 de yeni, echivalentul a 320.000 de dolari americani.
Duminica, 06 Iunie 2010 | Video

VIDEO: O sesiune de drifturi cu Ferrari California

Pilotul de teste al celor de la Ferrari, Marc Gene, s-a distrat la volanul lui California pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi.
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Ferrari va lansa sase noi modele pana in 2013

Planul de restructurare al grupului Fiat dezvaluie viitoarele modele pe care Ferrari le pegateste in urmatorii trei ani. Este vorba de sase modele noi, printre care si un urmas al lui Enzo.

Tag-uri similare

Ferrari, tuning, Top Gear, Montezemolo, Toyota Prius, Bugatti Veyron, Ferrari 458 Italia, Volkswagen Polo, consum, California
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru