Ferrari California va primi mai multă putere în 2012

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 29.10.2011
Ferrari va oferi un facelift modelului California în 2012. Supercarul italian va primi motoare mai puternice și va deveni mai ușor.

Conform publicației britanice CAR, Ferrari va updata modelul California pentru 2012. Ferrari California va deveni mai puternic și mai ușor, Producția va începe în ianuarie 2012 iar primele unități vor ajunge în Marea Britanie în luna martie.

Motorul V8 de 4.3 litri cu injecție directă de benzină va primi 30 CP în plus ducând totalul la impresionanta cifră de 490 CP. Cuplul motor va urca de la 485 la 505 Nm. De asemenea, modelul California 2012 a fost pus la cură de slăbire și va fi mai ușor cu 30 kg față de actuala California. Transmisia va fi asigurată de aceiași cutie automată cu dublu ambreiaj cu 7 trepte. Accelerația de la 0 la 100 km/h se va efectua în 3.85 secunde față de 4 secunde.

Se pare că versiunea faceliftată a modelului California va primi și o grilă argintie ca opțiune. La capitolul dotări, sistemul audio va avea un harddisk de 40 GB în loc de cel de 30 folosit acum. De asemenea, sistemul va putea fi sincronizat cu telefoane inteligente cu sistem de operare IOS sau Android.

Se va putea opta și pentru pachetul Handling Speciale care ascute ținuta de drum în viraje a supercarului italian.

Amortizoarele magnetice sunt noi iar un creier electronic mai rapid reduce răspunsul acestora la doar 8ms.

Nu există încă preț pentru Ferrari California 2012.

Via | CAR

Comentarii (1)

  • "faceliftata" ... de unde ati daunloadat temenul asta ?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru