Ferrari California

Duminica, 28 Martie 2010 | Modele noi

Ferrari California va fi disponibil si cu transmisie manuala

Incepand cu vara acestui an, fanii Ferrari Califonia isi vor putea achizitiona modelul italian echipat cu transmisie manuala.
Luni, 15 Martie 2010 | Modele noi

Ferrari va oferi si o transmisie manuala pentru California

Roadster-ul din Maranello va fi disponibil si cu o transmisie manuala cu sase trepte. Versiunea cu transmisie manuala a lui California este mai lenta cu 0.2 secunde in accelerarea de la 0 la 100 km/h.
Duminica, 07 Martie 2010 | Premii auto

Au fost alesi cei trei finalisti World Car of the Year 2010

Juriul "World Car of the Year" a selectat cei trei finalisti ai acestui concurs. Premiul va fi decernat in cadrul Salonului Auto de la New York.
Luni, 15 Februarie 2010 | Economic

Vanzarile Ferrari au scazut cu 5% anul trecut

Ferrari a anuntat ca in anul care tocmai s-a incheiat vanzarile au scazut cu cinci procente comparativ cu 2008, pana la 6250 de unitati. Daca luam insa in calcul faptul ca 2008 a fost cel mai bun an din istoria italienilor, rezultatele sunt chiar pozitive.
Sambata, 26 Decembrie 2009 | Economic

Ferrari va deschide primul showroom in Polonia

Ferrari va deschide anul viitor primul sau showroom din Polonia. Oficialii italieni au declarat ca acesta este momentul oportun pentru o astfel de investitie.
Joi, 10 Decembrie 2009 | Tuning

Novitec Rosso a creat un Ferrari California de 550 CP

Novitec Rosso, un tuner specializat in modificarea modelelor Ferrari, a creat un pachet pentru California, care dezvolta 550 CP si 518 Nm.
Luni, 16 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Di Montezemolo impotmoleste un Ferrari California in nisip

Se intampla si la case mai mari: presedintele Ferrari a reusit sa blocheze un exemplar California in nisip in timpul prezentarii cuplului de piloti ai echipei de Formula 1 pentru 2010.
Duminica, 15 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Voteaza cel mai idiot accident: Veyron in lac sau Ferrari California in buldozer?

Care este cel mai idiot accident petrecut in lume saptamana trecuta? Excursia acvatica a unui Bugatti Veyron sau driftul in buldozer al unui Ferrari California?
Luni, 28 Septembrie 2009 | General

Filmarile Top Gear au atras atentia presei mondiale asupra Romaniei

Celebra emisiune britanica Top Gear a atras atentia fanilor sai asupra Transfagarasanului. Soseaua si peisajele adiacente au fost laudate in intreaga lume gratie faptului ca Top Gear a filmat un episod aici.

Tag-uri similare

Ferrari, tuning, Top Gear, Montezemolo, Toyota Prius, Bugatti Veyron, Ferrari 458 Italia, Volkswagen Polo, consum, California
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru