Novitec Rosso a creat un Ferrari California de 550 CP

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 10.12.2009
Novitec Rosso, un tuner specializat in modificarea modelelor Ferrari, a creat un pachet pentru California, care dezvolta 550 CP si 518 Nm.

Tunerii de la Novitec Rosso au dezvoltat un pachet pentru Ferrari California. Modelul din Maranello a primit un kit aerodinamic, un pachet de suspensie, un plus de putere si un set de jante disponibile pe 21 si 22 de inch. Motorul V8 de 4.3 litri al lui California dezvolta 550 CP in prima faza de modificari oferita de cei de la novitec, iar toata puterea este obtinuta prin modificari realizate la ECU, care include si o crestere a turatiei maxime a motorului, care a urcat la 8.300 de rpm.

Perfomantele versiunii modificate a lui Ferrari California nu au fost inca dezvaluite, dar cuplul motor maxim al motorului V8 a urcat la 518 Nm furnizati la 5.300 rpm. Pachetul de modificari include si un sistem de evacuare din otel inoxidabil alaturi de catalizatoare metalice si un sistem de by-pass operat de un actuator prin intermediul comenzii Manettino de pe volan. Sistemul de by-pass al evacuarii lui Ferrari California le permite proprietarilor sa dezlantuie sunetul celor 550 CP atunci cand ruleaza pe circuit sau la viteze mari, fara a perturba mersul de zi cu zi.

Difuzorul de aer integrat in bara spate a fost modificat de catre cei de la Ferrari, iar capacul portbagajului a primit un spoiler discret.

Pretul acestor modificari nu a fost inca anuntat, iar cei de la Novitec ar putea dezvolta pachete de perfomanta superioare, care vor oferi chiar mai multi cai putere pentru acest model din Maranello. Suspensia lui Ferrari California are o garda la sol redusa cu 35 de milimetri, iar puntea fata are si o functie de ridicare electronica - controlata prin intermediul unui buton amplasat la interior - care ridica partea frontala a masinii cu 40 de milimetri si o poate pastra asa pana la atingerea unei viteze de 80 km/h. Interiorul lui Ferrari California poate primi elemente din piele sau alcantara, cusute la cele mai inalte standarde, totul dupa dorintele clientilor.

Via | EGMCartech

Comentarii (3)

  • Gheorghe
    Cu o masina ca asta am succes la femei frumoase?Vreau o femeie buna de tot ,bruneta sau blonda.
    2 6
  • la ce perle scoti pe gura bai gheorghe, nici cu o masina ca asta nu o sa ai succes la femei.
    6 0
  • Razvan
    Tot degeaba ca are dreptate Gheorghe,femeile bombe sexy nu stau cu cineva amarat.Mi se rupe inima cand vad o frumusete cu un batran de 50 ani.Ce noroc au unii in viata de au parte de femei bune.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru