Ferrari va deschide primul showroom in Polonia

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.12.2009
Ferrari va deschide anul viitor primul sau showroom din Polonia. Oficialii italieni au declarat ca acesta este momentul oportun pentru o astfel de investitie.

Oficialii Ferrari vor deschide anul viitor primul showroom al constructorului italian in Varsovia, capitala Poloniei. Acesta va oferi polonezilor sansa de a admira bijuteriile italiene.

Cu ajutorul investitorilor straini si al Uninunii Europene, Polonia a inceput sa se ridice la nivelul tarilor vestice, iar Ferrari a decis ca este un moment oportun pentru inaugurarea primului showroom. “Suntem deja in negocieri cu potentialii clienti si vom finaliza comenzile pentru modelele California si 612 Scaglietti”, a declarat Daniel Chwist, presedintele Ferrari Polonia.

Acesta a mai adugat ca in Polonia nu se asteapta la mai mult de 10-15 unitati vandute pe an, lucru care se datoreaza salariului mediu scazut al locuitorilor. Acesta ajunge la 11.109 euro pe an in timp ce Scaglietti costa 199.250 euro, suma pe care numai cativa oameni din Polonia si-o pot permite. Spre comparatie, Ferrari a vandut 16 unitati in Romania pana in luna octombrie, nefiind exclus insa ca numarul de exemplare Ferrari care iau drumul garajelor posesorilor romani sa fi crescut in ultimele doua luni,

via | telegraph

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru