VIDEO: Voteaza cel mai idiot accident: Veyron in lac sau Ferrari California in buldozer?

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 15.11.2009
Care este cel mai idiot accident petrecut in lume saptamana trecuta? Excursia acvatica a unui Bugatti Veyron sau driftul in buldozer al unui Ferrari California?

Saptamana care tocmai a trecut ne-a rezervat doua exemple de accidente pe care nimeni nu si-ar dori sa le aiba. Cu toate acestea, se pare ca unii fac tot posibilul pentru a-si "promova" prostia in toata media auto internationala.

Dupa ce la mijlocul saptamanii am vazut cum un Bugatti Veyron a facut cunostinta cu fundul plin de namol al unui lac, in weekend am avut parte de imaginile unui sofer mult prea increzator in calitatile sale de pilot care a lovit serios un Ferrari California in capitala Bulgariei incercand sa faca un drift. Daca soferul lui Veyron a avut o explicatie, deoarece a incercat sa isi ridice telefonul care ii cazuse din mana in timp ce rula pe langa lac cu masina proprie, cel de pe California a fost nevoit sa isi puna cenusa in cap in fata oficialilor Marlboro, care adusesera cele doua exemplare Ferrari in Sofia pentru o demonstratie.

BUGATTI VEYRON cade in lac

FERRARI CALIFORNIA se loveste de buldozer

Comentarii (27)

  • :))
    da 2 idioti cu masini care nu ar tr. sa fie pe mana lor, ala cu Bugatti tind sa cred ca a avut o defectiune tehnica ca altfel nu imi explic
    cel cu ferrari un idiot care nu stie sa stapaneasca herghelia de cai de sub capota
    11 6
  • George
    Probabilitate
    Este mult mai probabil ca eu sa ma plimb cu sotia maine pe suprafata Soarelui decit ca Veyron-ul sa fi avut probleme tehnice !

    P.S. Nu sunt casatorit ! :)
    30 4
  • Cititi articolul si nu mai comentati: " a incercat sa isi ridice telefonul care ii cazuse din mana "
    12 3
  • cel cu veyron
    e clar , iti iei masina de 1,5 milioane de euro si nu ai bani de handsfree , iti scapi telefonul si busesti masina , poate sa fie cava mai stupid de atat?
    14 2
  • Ferari
    Accidentul cu Bugatti nu putem sa-l catalogam ca fiind itiot pentru simplul fapt ca vedem doar urmarile lui. Era interesant de vazut ce s-a intamplat. Cazul 2 este mai mult decat pueril. Soferul acelui ferari este fara indoiala un sofer foarte slab, dupa ce ca trece nejustificat de axul drumului mai si accelereaza ca prostul intr-un moment in care masina era in curba iar traiectoria luata de el facea ca virajul sa fie si mai dificil de abordat. Daca vroia sa faca un drift trebuia sa tina mai mult dreapta curbei pentru a avea mai mult spatiu de manevra. Masina din fata, Porsche-ul si cea din spate care a surprins momentul nu au avut nicio problema de aderenta, viteza si virajul nefiind exagerate. Si inca un lucru demn de luat in seama: afara pare destul de rece iar cocalarii stau cu masina decapotata.
    11 0
  • Erata
    Scuze! Credeam ca filmul cu bugati este cel in care e scos din apa. Acum am vazut ca era chiar accidentul. Oricum tot varianta 2 e cea mai penibila.
    5 0
  • George
    daca dai 1,5 mil pe masina nu inseamna ca nu poate sa cedeze un fier, ceva la directie, fierul e fier se reupe se uzeaza etc nu exista perfectiune, nu exista masina sigura 100% orice masina poate sa aibe defecte
    PS cand nu ai ce face arunca un ochi aici sa vezi poveste unui german cu un lambo care era gata sa moara datorita unor prezoane la o roata si alte accidente care sunt banuite ca ar avea tot aceleasi defecte, cu accidente pe autostrazi cu drum drept CITESTE
    http://www.lambounfall.de/lamborghini_murcielago_crash.html
    5 3
  • cred ca e o greseala
    la filmul 2 pare ca ferrari se loveste de o masina care venea de pe contrasens nu de buldozer
    5 5
  • Englezu
    Drift
    Stimati domni!
    Ce inseamna aia "drift"? Ca eu nu stiu. Nu am facut in scoala decat "romana" si "franceza". Ba mai aud si de la alti intelectuali romani (vedete de TV, asa isi zic ei) cuvinte gen "brand", "target", etc.
    In limba romana (imi spune un profesor de engleza) drift se traduce cu deraiere (deviere, alunecare) din cauza lipsei de control. Puteati sa scrieti articolul in limba romana. Pentru asta, in limba romana exista suficienti termeni tehnici. Daca ati vrut sa demonstrati ca sunteti intelectuali pot sa va spun ca ati reusit, dar numai in fata cocalarilor. In fata celorlalti, NU!
    9 19
  • mircea
    @Englezu
    Am utilizat termenul drift din doua motive.

    1. Este inclus in ultima editie a DOOM, indreptarul limbii romane scos de Academie si cartea care iti arata - printre altele - care dintre cuvinte exista si care nu in limba. Ar fi fost bine sa analizati acest aspect inainte de a aborda atat de decis o situatie alunecoasa.

    2. El nu inseamna "deraiere (deviere, alunecare) din cauza lipsei de control". Deraierea e la trenuri, devierea e a in alte sporturi si implica o terta parte lovita iar alunecarea e un termen prea vag pentru a putea fi utilizat aici. Cuvantul potrivit ar fi "derapaj".

    In plus - si poate cel mai important aspect - intr-un drift farmecul e dat tocmai de faptul ca totul este controlat. Deci nu se poate vorbi de o "deraiere din cauza lipsei de control", ci de un "derapaj controlat". Ceea ce e cu totul altceva.

    Apropo, in limba romana nu exista termenul "cocalar".
    32 0
  • oameni mai mult decat handicapati
    cam asa ias cataloga daca ar fi..........
    insa gradina domnului este 'fara fund' si mai putem spera la asemenea demonstrati de prostie omeneasca.
    bine ca au scapat cu viata.........pt k prostia ramane
    1 0
  • stephan
    ce so imburdat ala cu ferrari =))) lol
    3 0
  • decius
    care masina in lac ?
    This video is no longer available due to a copyright claim by Joe M Garza.
    1 3
  • ^_^
    se aud doua bufnituri...s-a lovit mai intai de masina care venea din contrasens si apoi s-a lovit de buldozer...
    9 1
  • julian
    ferrari
    ei bine, trebuie sa fii cu adevarat idiot sa dai o astfel de masina pe mina unui tarat care nu este in stare sa o tina sub control.
    esti cu atit mai idiot ca stiind ca masina nu iti apartine sa faci mai mult decit sa o duci linistit din punctul A in punctul B, ajungind a doua zi sa spui "WOW"
    trebuie sa fii chiar un terminat sa faci asa ceva in trafic cu o masina in care te sui pentru prima data.
    am votat cu brio pentru "bulgar"
    3 0
  • dobitoci
    ce sa spun ...sunt niste dobitoci care isi testeaza masinile pe drumurile publice , cel cu bugatti cred ca a patit ceva de a luato razna , dara asta cu Ferari , este un mare dobitoc ;)
    4 0
  • 8iplex
    movie no longer available...
    Cum a mai spus cineva mai sus se pare ca filmul cu Veyron a fost scos de pe toate site-urile unde era "due to copyright laws" si imi pare rau ca nu am apucat sa-l vad. Insa intr-o alta stire de pe un alt site apare ca soferul s-ar fi speriat de un pelican care zbura la joasa inaltime, insa cei care au analizat caseta n-au observat nici o pasare. Probabil ca dup-aia a dat-o omul la intors cu telefonul cazut ca in reclama de la RCA...
    5 0
  • FILM
    curios este ca amandoua au fost filmate..........
    3 1
  • asmaticu
    1
    pai ala care avea cale libera... e la mintea cocostarcului, doar vad destui pe drumurile ro actionand la fel...
    2 0
  • oh shit oh shit
    OHHH SHIT!
    3 0
  • Ma , astia o fac intentionat ???
    Primul accident , e aproape inexplicabil. A intrat cu ea in lac de parca ar fi fost cu barca. S-o fi gandit ca la banii cat o dat pe ea ar ptebui sa mearga si pe apa :-))))))))
    Al 2-lea e cu siguranta cel mai penibil , pt ca tentativa aia de sofer , chiar s-a facut de cacao . O fi fost un test drive? , ofi fost un pusti teribilist care se distreaza pe banii lu tata? ...nu stiu dar oricine ar fi , e in cacao pana-n gat acum :-))
    4 2
  • NeoGalaxy
    @DRako: Uraste Ferrari, singur a votat a 2-a varianta :) Explicatiile sunt irelevante, stim foarte sentimentele lui, pacat ca incearca sa se scuze atata :)
    4 0
  • silviu
    pfff
    trebuie sa fi destul de inconstient sa faci drift pe drum public.(tinand cont ca vin masini si din contrasens:)) )..pacat de masina, oricum ambele accidente implica o anumita doza de prostie
    1 0
  • eac_vl
    Ba ma lasi?!
    ba da amandoi idioti:)) da ala cu California isi merita soarta:)) deci ala e fraieru
    2 0
  • aoleuuuuu
    MARI PROSTI
    3 0
  • Pai si oficialii Marlboro de ce au dat masina pe mana lu nea ala care poate nu condusese peste 100 de cp in viata lui. Asa le trebuie!
    1 0
  • 2 prosti
    ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru