Ferrari va oferi si o transmisie manuala pentru California

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.03.2010
Roadster-ul din Maranello va fi disponibil si cu o transmisie manuala cu sase trepte. Versiunea cu transmisie manuala a lui California este mai lenta cu 0.2 secunde in accelerarea de la 0 la 100 km/h.

Italienii de la Ferrari vor oferi si o versiune cu transmisie manuala a lui California incepand cu aceasta primavara. Roadsterul din Maranello era disponibil pana acum doar cu o transmisie cu dublu ambreiaj si sapte trepte. Spre deosebire de alte transmisii manuale, cutia de viteze manuala a lui Ferrari California nu ofera performante mai bune decat transmisia cu dubluambreiaj.

Timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h al lui Ferrari California creste cu 0.2 secunde in versiunea cu transmisie manuala, atingand 4.2 secunde. Totodata, consumul de carburant al lui California in versiunea cu transmisie manuala este ceva mai ridicat decat cel al versiunii cu cutie de viteze cu dublu ambreiaj. Viteza maxima pe care o poate atinge Ferrari California ramane neschimbata, avand o valoare de 310 km/h.

Inginerii Ferrari au montat noua transmisie manuala in spate, chiar langa diferential, pentru a asigura mentinerea distributiei greutatii in proportiile versiunii cu transmisie cu dubluambreiaj 47/53 (fata/spate).

Pretul lui Ferrari California in versiunea cu transmisie manuala nu a fost inca dezvaluit. In Romania, Ferrari California are un pret de pornire de 139.000 de euro fara taxe.

Via | Motorauthority

Comentarii (3)

  • Fraierul.
    Urata cu spume si cocosata! parca este Renault Megane sedan ala rau facut in Turcia!
    0 20
  • schumi
    @Automarket
    Iar ne-ati bagat un "instigator" pe articole ? Nu cred ca e o idee buna.
    19 0
  • asta nu este o masina frumoasa. asta este pornografie! Mai frumos decat 458 italia... ei daca as avea bani...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru