Ferrari California va fi disponibil si cu transmisie manuala

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 28.03.2010
Incepand cu vara acestui an, fanii Ferrari Califonia isi vor putea achizitiona modelul italian echipat cu transmisie manuala.

Oficialii Ferrari au decis ca in aceasta vara sa introduca pe modelul California transmisia manuala cu sase viteze. Modelul cabrio al italienilor beneficia pana acum de o cutie de viteze automata cu sapte rapoarte. Surse din interiorul companiei au oferit cateva detalii despre performantele viitoarei versiuni.

Astfel, Ferrari California dotat cu o transmisie manuala va accelera de la 0 la 100 de km/h in 4.2 secunde, cu 0.3 secunde mai mult decat varianta cu transmisie DCT. In ceea ce priveste viteza maxima, ambele versiuni vor putea rula cu 310 km/h. Punctele slabe ale cutiei manuale sunt resimtite atunci cand vine vorba de consumul de carburant.

Versiunea cu transmisie DCT poate parcurge 100 de kilometri cu 11% mai putin carburant decat varianta cu transmisie manuala. Ferrari California a fost lansat in cadrul Salonului Auto de la Paris din 2008. Supercar-ul italian dispune de un propulsor V8 de 4.3 litri care livreaza 460 de cai putere si produce un cuplu motor de 485 Nm.

Via | autocar

Comentarii (2)

  • ...oameni (piloţi) ca Tiff Needell vor aprecia asta...
    1 0
  • sadasd
    2 saptamani are stirea
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru