Accesorii moderne pentru vehicule clasice: Porsche introduce sisteme noi de infotainment dedicate modelelor istorice

de Cornel Șocariciu
Sambata, 25.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a lansat un nou sistem de infotainment dedicat modelelor 911 produse până la jumătatea anilor '90. Acesta include un sistem de navigație, radio DAB+ și conexiune Apple CarPlay.

În urmă cu cinci ani, divizia Porsche Classic a lansat un sistem de navigație modern dedicat exemplarelor 911 produse până la jumătatea anilor '90.

Acum, oficialii constructorului german au anunțat că au pregătit o versiune și mai bună a acelui sistem. Denumit Porsche Classic Communication Management (PCCM), sistemul de infotainment a fost special conceput pentru modelele care dispun de unitatea 1-DIN.

Sistemul poate fi controlat prin intermediul a două butoane rotative sau prin simpla atingere a ecranului tactil cu diagonala de 3.5 inch. PCCM include un sistem de navigație, radio DAB+ și conexiune Apple CarPlay. Redarea fișierelor audio este posibilă atât prin intermediul aplicațiilor integrate la nivelul telefoanelor Apple, cât și prin intermediul unui card SD, port USB, AUX și Bluetooth.

Dar Porsche nu a uitat nici de posesorii de modele din categoria youngtimer. Astfel, pentru exemplarele 911 din generația 996 și unitățile Boxster din generația 986, divizia Porsche Classic a pregătit sistemul PCCM Plus.

Acesta dispune de un ecran tactil de 7 inch, iar spre deosebire de varianta de bază PCCM, sistemul este compatibil și cu Android Auto.

Ambele sisteme de infotainment sunt disponibile atât în magazinul online Porsche Classic, cât și la centrele Porsche. Sistemul Porsche Classic Communication Management are un preț de 1.440 de euro, în timp ce versiunea PCCM Plus poate fi comandată pentru suma de 1.607 euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru