Întregul portofoliu de modele Volvo este acum compatibil cu actualizări software over-the-air

de Alexandru Monenciu
Joi, 07.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo anunță că modelele XC90, S60 și V60 sunt acum compatibile cu actualizări software over-the-air. Asta face ca întregul porfotoliu de modele al producătorului suedez să suporte actualizări over-the-air.

Acualizările software over-the-air sunt noua modă în industria auto, fiind oferite de mai mulți producători, inclusiv Volkswagen, BMW, Mercedes-Benz, Toyota, Lexus și Volvo.

În ceea ce îl privește pe acesta din urmă, producătorul din Goteborg oferea deja actualizări over-the-air pentru modelele XC40, XC60, S90, V90 și C40. Acum, acestora li se alătură și celelalte modele din portofoliu: XC90, S60 și V60.

Cu alte cuvinte, orice model Volvo de ultimă generație este acum compatibil cu actualizări software over-the-air. Mai mult, întregul portofoliu de modele este echipat acum cu noul sistem multimedia bazat pe Android. Asta înseamnă că în meniu vei regăsi aplicații Google deja cunoscute, inclusiv Google Assistant sau Google Maps.

Suedezii de la Volvo sunt așteptați dintr-un moment în altul să lanseze cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android Automotive OS 11. Aceasta va ajunge la peste 190.000 de clienți din 34 de piețe.

Printre noutăți se numără noi categorii de aplicații în Google Play, posibilitatea de a reda conținut video, un management mai bun al energiei, o ușoară creștere a autonomiei și timpi de încărcare ceva mai rapizi.

via Volvo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru