Over-the-air

Joi, 07 Aprilie 2022 | Tehnologie

Întregul portofoliu de modele Volvo este acum compatibil cu actualizări software over-the-air

Volvo anunță că modelele XC90, S60 și V60 sunt acum compatibile cu actualizări software over-the-air. Asta face ca întregul porfotoliu de modele al producătorului suedez să suporte actualizări over-the-air.
Luni, 05 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Gama Volkswagen ID va primi update-uri over-the air începând cu luna aceasta

Volkswagen subliniază că toate modelele electrice din gama ID, începând cu ID.3 și ID.4, vor beneficia de actualizări over-the-air din vara lui 2021, mai exact din această lună. Softul mașinilor va fi actualizat o dată la trei luni.
Vineri, 04 Iunie 2021 | Industrie

Norvegia: Proprietarii Tesla Model S vor primi despăgubiri pentru un soft care a diminuat performanțele bateriei

Clienții norvegieni de Tesla Model S care au primit o actualizare over-the-air vor fi despăgubiți de constructor din cauză că softul instalat le-a diminuat performanțele bateriei.
Joi, 04 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen introduce update-uri over-the-air pentru electricele din gama ID: softul va fi actualizat la fiecare trei luni

Volkswagen anunță că toate modelele electrice din gama ID, începând cu ID.3 și ID.4, vor beneficia de actualizări over-the-air din vara acestui an. Nemții spun că softul mașinilor va fi actualizat o dată la trei luni.
Marti, 21 Mai 2019 | Tehnologie

Pe urmele Tesla: General Motors susține că modelele sale vor beneficia de actualizări over-the-air până în 2023

General Motors a anunțat că, până în 2023, cele mai multe dintre modelele sale vor beneficia de tehnologia actualizărilor over-the-air. Până atunci, constructorul susține că va lansa un nou sistem ce va permite utilizarea în siguranță a datelor din trafic și a informațiilor descărcate de pe internet.

Tag-uri similare

GM, General Motors, over-the-air, actualizari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru