Gama Volkswagen ID va primi update-uri over-the air începând cu luna aceasta

de Paul Cosma
Luni, 05.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen subliniază că toate modelele electrice din gama ID, începând cu ID.3 și ID.4, vor beneficia de actualizări over-the-air din vara lui 2021, mai exact din această lună. Softul mașinilor va fi actualizat o dată la trei luni.

Noua versiune software ID.2.3 permite mașinilor electrice de la Volkswagen să primească ultimele noutăți tehnologice fără o vizită în service. 

Nemții menționează că noul soft permite actualizări over-the-air, care vor începe din această vară la nivel european. Pentru clienții de Volkswagen ID.3, actualizările încep din luna iulie.

Ulterior, update-urile vor fi instalate de la distanță și pe exemplarele ID.4 și ID.4 GTX.

Potrivit comunicatului oficial, toți clienții VW care dețin un vehicul electric din gama ID vor beneficia de actualizarea softului la fiecare trei luni. 

“Vrem să ne asigurăm că toate electricele din gama ID vor avea un software actualizat pe întreaga lor durată de viață. Update-urile over-the-air vor fi o normalitate pentru mașinile viitorului,” au transmis recent oficialii Volkswagen.  

Via VW

Comentarii (5)

  • Bun venit in 2012.
    10 5
  • Lucian
    Cam jenant sa trambitezi in mass-media fiind unul dintre cei mai mai producatori auto cu afaceri de zeci de miliarde, ca dai si tu primul update OTA in anul 2021...

    Cam la fel ar suna si urmatoarea stire din partea statului roman: lume lume... nu mai folosim windows 95 pe PC-uri...

    Mai bine taci...
    9 4
  • Edikkk
    Ab-uzată moral.
    8 2
  • La up date on line se schimba si tamburii de pe spate cu discuri de frana?))
    10 5
  • Nu e nevoie, cine ia VAG nu stie ce cumpara decat ca design: trebuie sa arate bine si e suficient. Cum crezi ca ajunge Golf cea mai cumparata masina? Pe calitati sau aspect?
    0 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru