Electrice VW

Luni, 09 August 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește patru modele electrice de clasă mică până în 2027

Grupul VW plănuiește mai multe modele electrice de clasă mică, primul dintre urmând să debuteze în 2024.
Luni, 05 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Gama Volkswagen ID va primi update-uri over-the air începând cu luna aceasta

Volkswagen subliniază că toate modelele electrice din gama ID, începând cu ID.3 și ID.4, vor beneficia de actualizări over-the-air din vara lui 2021, mai exact din această lună. Softul mașinilor va fi actualizat o dată la trei luni.
Joi, 10 Iunie 2021 | Economic

Volkswagen investește 500 de milioane de euro în producătorul de baterii Northvolt

Volkswagen anunță o investiție de 500 de milioane de euro într-o nouă rundă de finanțare a producătorului de baterii Northvolt. Astfel, grupul german își menține un pachet de 20% din acțiunile companiei suedeze.
Miercuri, 17 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen vrea să dubleze vânzările de mașini electrice și hibride în 2021

Obiectivul Volkswagen pentru 2021 este să vândă 450.000 de mașini electrice și hibride, de peste două ori mai multe decât anul trecut, potrivit unui anunț făcut de constructorul german.
Marti, 21 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Grupul Volkswagen: “Vrem să vindem 28 de milioane de mașini electrice până în 2028, 50% în China”

Grupul Volkswagen vrea să vândă până la 28 de milioane de mașini electrice până în 2028, jumătate dintre ele în China, potrivit unui anunț al companiei germane.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Industrie

Volkswagen vrea producție anuală de un milion de electrice, până în 2022: nemții vor deschide două fabrici noi în China

Volkswagen vrea să ajungă la o producție anuală de un milion de mașini electrice, până în 2022. În acest sens, nemții vor deschide două fabrici noi în China, potrivit planurilor consultate de Reuters.
Joi, 08 August 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță că evoluția mașinilor electrice se apropie de “punctul culminant”: “Dacă depășești teama de ceva nou, mașina electrică este cea mai bună alegere”

Mașinile electrice vor avea în curând prețuri similare cu cele tradiționale, iar astfel vom atinge “punctul culminant” în evoluția vehiculelor cu emisii zero. Oficialii VW susțin că acest moment este mai aproape decât pare și că mașina electrică este cea mai bună alegere, “dacă depășești teama de ceva nou”.
Luni, 08 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen accelerează planurile de electrificare: 50 de miliarde de euro pentru baterii de la furnizori din Suedia și Asia

Volkswagen vrea să întărească alianțele cu furnizorii săi și va cheltui 50 de miliarde de euro pentru achiziția de baterii pentru mașinile sale electrice. VW va cumpăra baterii din Suedia și Asia, de la companii precum Northvolt, LG Chem sau Samsung SDI.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru