Electrice VW

Marti, 21 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Grupul Volkswagen: “Vrem să vindem 28 de milioane de mașini electrice până în 2028, 50% în China”

Grupul Volkswagen vrea să vândă până la 28 de milioane de mașini electrice până în 2028, jumătate dintre ele în China, potrivit unui anunț al companiei germane.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Industrie

Volkswagen vrea producție anuală de un milion de electrice, până în 2022: nemții vor deschide două fabrici noi în China

Volkswagen vrea să ajungă la o producție anuală de un milion de mașini electrice, până în 2022. În acest sens, nemții vor deschide două fabrici noi în China, potrivit planurilor consultate de Reuters.
Joi, 08 August 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță că evoluția mașinilor electrice se apropie de “punctul culminant”: “Dacă depășești teama de ceva nou, mașina electrică este cea mai bună alegere”

Mașinile electrice vor avea în curând prețuri similare cu cele tradiționale, iar astfel vom atinge “punctul culminant” în evoluția vehiculelor cu emisii zero. Oficialii VW susțin că acest moment este mai aproape decât pare și că mașina electrică este cea mai bună alegere, “dacă depășești teama de ceva nou”.
Luni, 08 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen accelerează planurile de electrificare: 50 de miliarde de euro pentru baterii de la furnizori din Suedia și Asia

Volkswagen vrea să întărească alianțele cu furnizorii săi și va cheltui 50 de miliarde de euro pentru achiziția de baterii pentru mașinile sale electrice. VW va cumpăra baterii din Suedia și Asia, de la companii precum Northvolt, LG Chem sau Samsung SDI.

Tag-uri similare

Volkswagen, masini electrice, electrice VW, furnizori baterii, achizitie baterii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru
Descarcă aplicaţia Automarket