Porsche îmbunătățește sistemul multimedia pe modelele 911, Taycan, Cayenne și Panamera

de Alexandru Monenciu
Marti, 25.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță o serie de noutăți software pentru sistemul multimedia Porsche Communication Management 6.0, regăsit pe modele precum 911, Taycan, Cayenne și Panamera.

Clienții Porsche au venit cu idei despre cum poate fi îmbunătățit sistemul multimedia oferit pe 911, Taycan, Cayenne și Panamera, iar constructorul din Stuttgart le-a analizat și mai apoi le-a implementat pe cele mai inspirate.

Ajuns la a șasea generație, sistemul multimedia Porsche Communication Management va avea de acum înainte pictograme colorate diferit, un meniu mai eficient, iar asistentul virtual (Voice Pilot) a fost, de asemenea, îmbunătățit. Anumite funcții, cum ar fi știrile sau manualul de utilizare a mașinii, sunt mai ușor de accesat.

Germanii au integrat serviciul Spotify direct în sistemul multimedia, astfel că utilizatorii vor avea acces la contul lor prin intermediul Porsche ID. A fost integrată chiar și funcția "Like", iar playlist-urile pot fi accesate, de asemenea, direct din această aplicație.

Totodată, sistemul Porsche Communication Management 6.0 va permite, de acum înainte, conectarea fără fir a telefoanelor mobile cu sistem de operare Android.

Pentru cei care dețin un Taycan, Porsche a modificat aplicația Charging Planner.

Aceasta folosește algoritmi noi, prioritizează stațiile cu încărcare rapidă și calculează mai eficient timpul unei călătorii lungi.

Atunci când vor folosi navigația, utilizatorii vor observa că funcția "zoom" a fost îmbunătățită și că oferă informații despre toate stațiile de încărcare dintr-o zonă, inclusiv dacă sunt sau nu utilizate în momentul respectiv.

Modificările software vor fi implementate în săptămânile următoare, anunță reprezentanții Porsche.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru