PREMIERĂ: BMW Seria 7 aduce fotbalul din Bundesliga pe ecranul sistemului multimedia

de Alexandru Monenciu
Joi, 19.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În urma unui parteneriat încheiat între BMW și Liga Germană de Fotbal, nava amiral Seria 7 devine primul automobil care aduce fotbalul din Bundesliga pe ecranul central al sistemului multimedia.

Fotbalul este, fără îndoială, cel mai urmărit sport de pe planetă. Acum, Grupul BMW devine primul constructor de automobile care aduce sportul-rege din Bundesliga (principala ligă de fotbal a Germaniei) într-un automobil.

Mai exact, conținutul va fi disponibil, inițial pentru Seria 7 și numai în Germania, prin intermediul unei aplicații pe ecranul central al sistemului multimedia. Aplicația respectivă va fi livrată over-the-air.

Ulterior, conținutul din Bundesliga va putea fi urmărit și în alte țări din Europa, America și Asia. BMW transmite că oferta va fi apoi extinsă și pentru viitoarele modele nou lansate.

Pentru siguranța tuturor celor din mașină, conținutul (rezumate video, informații statistice despre meciuri, dar și anumit conținut live) va putea fi urmărit numai când mașina staționează. În timpul mersului, va fi disponibil doar streamul audio.

Momentan, programul-pilot este programat să ruleze până în 31 martie 2024.

via BMW

Comentarii (8)

  • Mircea
    Premiera: un important purtator de cuvant afirma de curand ca ecranele vor dispare in curand pentru ca distrag soferii....
    Acum BMW da fotbal pe ecranul din masina. Sper ca lumea se trezeste din prosteala.
    4 4
  • Minciunele
    https://www.automarket.ro/stiri/seful-bmw-ecranele-uriase-din-interiorul-masinilor-vor-fi-istorie-in-10-111961.html
    De mentionat ca BMW aduce si jocuri in masini si telefoanele pot fi folosite pe post de contolere.
    Deci doar in BMW-uri soferii nu vor fi distrasi de fotbal si jocuri.
    Cam asa atragem clienti cu minciuni.
    3 3
  • S-a ajuns din nou la diagonala TV-ul sport… super evoluție sa stai in masina si sa te uiți la fotbal, un must have!!!
    5 0
  • Eu aveam pe E39 tv tuner de fabrica, a mers până acum vreo 10-11 ani, când s-a trecut la digital și nu mai prindea nimic, deci da, ați dat lovitura cu aceasta aplicație, în 2023 .
    5 0
  • Cocalarii desigur vor dezactiva optiunea care blocheaza streamingul doar cand masina sta, asa ca vom mai vedea multe stiri care incep asa: un cocalar cu un BMW a pierdut controlul volanului si....
    Sa mentionam clar: aceste ecrane mari distrag atentia doar soferilor altor marci. Cei de la BMW sunt deosebiti si nu au atentia distrasi, deci doar BMW va mai avea ecrane mari pe masinile lor, ceilalti producatori auto dand faliment intre timp.
    Desigur ecranele mari se dau la pachet cu motoarele diesel care vor mai fi pe piata inca vreo 20 de ani comform unui alt meserias de la BMW care prevede viitorul.
    1 4
  • In 10 ani… ;) nu-i chiar așa de curând.
    Alții visează 100% electrice din 2035 iar alții încă se roagă pentru sănătate si bani la biserică. Ideea ca suntem duși bine… doar SF-uri si ipocrizie.
    4 1
  • andrei
    cititi si voi articolul, zice clar ca in mers e doar streaming AUDIO!!!!
    banuiesc ca la ce puristi sunteti l-ati interzice si pe asta, voi, perfectii!
    si nu, nu poti dezactiva asta. cel putin nu din meniul masinii.
    iar ecranele sa stiti si voi ca pot sta si inchise. sigur, s-ar putea sa nu aveti aer ca ala e controlat de acolo, dar nu e bai, va descurcati si asa :))))))))))
    1 0
  • Mircea Badea
    manelarie...dar se potriveste la o masina mare...daca nu indica si gherlele de la pariuri tot degeaba..
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru