Construcţia circuitului din India decurge înaintea planificării

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.02.2011
Organizatorii Marelui Premiu al Indiei au anunţat că lucrările de construcţie pentru circuit decurg mai bine decât planificarea iniţială.

Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a inspectat luni noul circuit din apropiere de New Delhi care va găzdui prima ediţie a Marelui Premiu al Indiei în acest an.

Potrivit organizatorilor, Charlie Whiting, directorul de curse al FIA, s-a declarat satisfăcut de stadiul lucrărilor, care este chiar mai avansat decât planificarea iniţială. "Circuitul este înaintea planificării. Whiting a fost foarte mulţumit. I-a plăcut circuitul şi a fost impresionat de progresele realizate până acum. A sugerat câteva modificări care vor fi incorporate pentru a îmbunătăţi depăşirile", a declarat Vicky Chandhok, preşedintele Federaţiei Indiene de Motorsport pentru agenţia de presă Reuters.

După finalizarea construcţiei, noul circuit va fi inspectat din nou de Whiting pentru a verifica dacă respectă standardele impuse de FIA. Marele Premiu al Indiei este programat în 30 octombrie şi va găzdui a 18-a dintre cele 20 de curse ale sezonului 2011.

Via | Reuters

Comentarii (1)

  • salutare
    mie imi place acest circuit din imaginile generate pe calculator si cred ca este cel mai bun circuit realizat de Tilke,dupa Turcia!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru