Contractul lui Button cu McLaren expiră în 2014

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.11.2011
Martin Whitmarsh a dezvăluit accidental că noul contract semnat de Jenson Button cu echipa urmează să expire la finalul sezonului 2014.

McLaren a anunţat recent că a ajuns la un acord cu Jenson Button pentru prelungirea contractului pe termen lung, în condiţiile în care a preferat să-i extindă înţelegerea decât să activeze opţiunea care l-ar fi legat pe britanic pentru numai încă un sezon.

Britanicii au evitat să dezvăluie durata exactă a noului contract, însă aceasta a fost dezvăluită accidental de Martin Whitmarsh la finalul Marelui Premiu al Indiei. Întrebat de reporterii BBC dacă progresele înregistrate recent de Button au vreo legătură cu noul contract, şeful McLaren a sugerat că înţelegerea este valabilă timp de trei ani.

"Button se potriveşte foarte bine echipei şi sper să continue în acelaşi mod, pentru că avem încă trei ani grozavi în care vom miza pe el", a precizat el.

Astfel, contractul lui Button urmează să expire abia la finalul sezonului 2014. Coechipierul sau Lewis Hamilton are contract doar până la finalul anului viitor, iar până în prezent nu există informaţii privind intenţia celor două părţi de a prelungi înţelegerea.

Via | GPUpdate

Comentarii (3)

  • salutare
    imi pare bine,ca Button a dat o palma invizibila,celor care au spus ca titlul din 2009 a fost castigat intamplator de britanic,prin rezultatele din acest an de la Mclaren!
    7 1
  • @Button
    Sincer... titlul din 2009 a fost o intamplare, ca dovada ca Brawn GP (New Mercedes GP) se zbate pe locul IV si cam atat. Button in schimb a aratat ca a invatat cat de important este sa ai ca aliat echipa, ceea ce Hamilton se pare ca inca nu intelege. Relatia lui Button cu echipa este identica cu cea pe care Vettel sau Alonso o au cu echipele pentru care concureaza si chiar daca Button si Alonso inca nu au rezultatele care s-o confirme, arata totusi ca acesti 3 piloti isi fac treaba cel mai bine. Arata si ca Formula 1 s-a schimbat de la piloti playboy la piloti tehnocrati daca vreti si primul exemplu care imi vine in minte a fost Schumacher :P
    5 3
  • RedFurryTurbo
    trage apa dupa tine feraristule......
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru