Controverse pe tema revenirii lui Raikkonen la McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.09.2009
Presa britanica sustine ca Kimi Raikkonen a semnat un precontract cu McLaren pentru sezonul 2010, insa informatia a fost negata de publicatia Autosport.

Publicatia The Mirror a relatat la finalul saptamanii trecute ca finlandezul Kimi Raikkonen este foarte aproape de o revenire spectaculoasa la McLaren dupa ce a semnat un precontract cu actuala echipa a lui Martin Whitmarsh.

Publicatia citata se bazeaza in aceste speculatii pe vestile primite de la mai multe surse din paddock, insa informatia a fost negata de Jonathan Noble, unul dintre jurnalistii revistei Autosport.

"Sursele mele spun ca viitorul lui Kimi Raikkonen este complet deschis, asa ca nu credeti povestile ca are deja un precontract cu McLaren", a precizat Noble pe Twitter.

Speculatiile pe marginea echipei pentru care va concura Raikkonen in sezonul viitor au aparut dupa ce inclusiv Ferrari a admis prin vocea sefului Stefano Domenicali ca viitorul campionului mondial din sezonul 2007 la echipa italiana este incert. Contractul finlandezului cu Ferrari expira la finalul sezonul 2010, insa presa speculeaza ca Scuderia incearca sa il convinga sa accepte o suma importanta de bani pentru a renunta la ultimul an al intelegerii.

De asemenea, se anticipeaza ca Fernando Alonso va concura pentru Ferrari in sezonul 2010 si ca un anunt oficial in acest sens este iminent.

Via | The Mirror | Jonathan Noble

Comentarii (7)

  • Eu cred in Kimi
    Eu inca mai vred in Kimi si il voi sustine indiferent de echipa pentru care va concura. Impresia mea este ca se impaca mai bine cu masina Mercedes doar ca, pe vremea aceea, aceste masini nu erau fiabile iar echipa de la standuri se misca foarte greu. Sper sa demonstreze ca titlul momdial nu este o intamplare. In plus iti este mai bien acolo unde esti dorit deact acolo unde esti hulit!
    0 0
  • Categoric
    nu e o intimplare. Ar mai fi meritat un titlu si in 2005 ...
    0 0
  • @Kimi
    intr-adevar in 2007 Kimi a castigat titlul cu o doza foarte mare de noroc dar stiti cum e :Norocul tine cu cei mai buni :) si cum a spus cineva inainte,si eu si restul fanilor il vom sustine indiferent de echipa asa cum o facem din 2001 incoace.Daca va fii la Ferrari e ok,daca va reveni la McLaren,si mai bine.daca va fii la alta echipa,nu conteaza.Dar parerea mea e ca prea se streseaza presa in legatura cu viitorul lui Kimi.Sa nu uitam ca el a zis ca nimic nu s-a schimbat in relatia lui cu echipa si ca nimeni nu i-a zis nimic pentru ca probabil nu e nimic de zis :)
    0 0
  • deacord
    un super pilot care cred ca la anul va fi din nou campion mondial, este poate cel mai bun pilot din formula- fiind mult peste Alonso, Massa, Buttun., dar cred ca este ca valoare la egalitate cu Vetel, Hamilton
    0 0
  • Despre Kimi
    Eu personal nu sunt prea incantat de revenirea lui Kimi la Mclaren.Ar fi o mare greseala.Iar Kimi s-ar putea sa-si ia o mare teapa.Vremea lui la Mclaren a trecut.Acum acolo este Lewis.Kimi nu-si mai poate recupera in totalitate capitalul de simpatie si incredere niciodata.El nu poate face echipa cu Hamilton in veci.Este adevarat ca noi toti fanii lui si inca multi fani Mclaren il dorim acolo,dar nu cred ca ar fi o idee buna.Stim cu totii ca 2 sabii [foarte ascutite] nu au loc in aceeasi teaca.De aceea eu cred ca ar fi mai bine sa mearga la Brawn daca zvonurile sunt adevarate.
    0 0
  • Inca ceva
    Kimi este pe primul loc in lume in clasamentul sportivilor cu cele mai mai castiguri.El a castigat mai multi bani in cariera decat si-a imaginat vreodata tot neamul lui de la maimuta incoace.Acum se pune problema daca el isi doreste sa castige mai multe titluri sau mai multi bani.Daca isi doreste bani multi mai mult ca sigur va avea soarta lui Villneuve.Daca vrea titluri ar trebui sa renunte la pretenti financiare exagerate.Spun asta ptr ca Brawn nu ii va oferi un salariu mare.In schimb ii va oferi o masina cu care sa iasa campion mondial.
    0 0
  • kimi
    hamilton sub presiune,de data asta fara "tatuc" langa...:)sincer,mi-ar place sa-l revad din nou pe kimi la mclaren:),castigand.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru