Cosworth a finalizat primul lot de motoare pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.01.2010
Cosworth a anuntat oficial ca primul lot de motoare de Formula 1 este pregatit sa fie trimis celor cinci echipe care vor utiliza aceste unitati in 2010.

Cosworth va reveni in acest an ca furnizor de motoare in Formula 1 pentru prima oara dupa 2006, iar unitatile produse de britanici vor fi utilizate de Williams, Campos Meta, Lotus F1 Racing, US F1 si Virgin Racing.

Constructorul a anuntat marti ca realizarea primul lot de motoare a fost finalizata la finalul anului trecut, iar acesta poate fi expediat incepand de astazi celor cinci echipe de la sediul central din Northampton. De asemenea, oficialii companiei au dezvaluit ca noile unitati vor purta numele CA2010.

"Primul lot de unitati CA2010 este impachetat si pregatit pentru clientii nostri pentru instalare, incalzire si testare initiala. Asteptam cu nerabdare sa le vedem pe toate pe pista luna viitoare pentru ca mai este mult de munca inainte de inceperea sezonului. Dupa o iarna si o toamna foarte ocupate este satisfacator sa vedem primele motoare gata de actiune multumita muncii grele a angajatilor Cosworth si a furnizorilor", a declarat Mark Gallaher, managerul departamentului de Formula 1 al Cosworth.

Williams, Campos Meta, Lotus F1 Racing, US F1 si Virgin Racing vor utiliza motoare Cosworth pana in sezonul 2012.

Via | Cosworth

Taguri: Cosworth

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru