Coulthard ar putea concura in DTM in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.11.2009
David Coulthard ar putea fi interesat sa concureze in Campionatul German de Turisme in sezonul 2010, desi s-a retras din Formula 1 la finalul anului 2008.

Dupa o cariera de 15 ani, Coulthard s-a retras din Formula 1 la finalul sezonului 2008, iar in acest an a fost pilotul de rezerva al echipei Red Bull, participand si la cateva demonstratii sportive, inclusiv in Romania.

Scotianul in varsta de 38 de ani ar putea fi insa interesat sa revina oficial in sporturile cu motor, iar presa germana sustine ca principala sa tinta este Campionatul German de Turisme (DTM).

"Am vrut sa iau un an de pauza pentru a vedea daca imi va fi dor de curse si daca exista optiuni in afara Formulei 1. Masinile din DTM sunt dificil de pilotat, dar sunt grozave. Arata foarte bine, iar nivelul tehnologic este foarte inalt", a declarat Coulthard pentru presa germana.

Speculatiile sunt intarite de faptul ca scotianul a asistat recent la cursa de DTM desfasurata pe circuitul de la Nurburgring, iar oficialii competitiei si-au manifestat dorinta de a-l avea pe fostul pilot al echipei McLaren pe grila de start.

Pe parcursul anilor, numerosi piloti din Formula 1 au ajuns sa concureze in DTM, cel mai cunoscut nume fiind cel al dublului campion mondial Mika Hakkinen.

Printre alti fosti piloti de Formula 1 care au participat in cursele de DTM se numara si Jean Alesi, Heinz-Harald Frentzen, Ralf Schumacher sau Johnny Herbert.

Via | F1-Live

Taguri: Coulthard, DTM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru