Coulthard: "Hamilton, un Schumacher al erei moderne"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.02.2009
David Coulthard crede ca Lewis Hamilton este un Michael Schumacher al erei moderne, in urma performantelor obtinute in primii doi ani ai carierei.

Desi concureaza in Formula 1 de numai doi ani, Lewis Hamilton a inceput sa fie asemuit din ce in ce mai des cu septuplul campion mondial Michael Schumacher.

Ultimul inscris pe aceasta lista este David Coulthard, fostul pilot al echipelor McLaren si Red Bull considerand ca Hamilton reprezinta echivalentul modern al lui Schumacher.

"Este in Formula 1 de numai doi ani si a avut doua sezoane incredibile, atingand o performanta de clasa mondiala", a declarat scotianul pentru agentia de presa Reuters. "A fost grozav ca nu a castigat titlul in primul an, pentru ca a facut ca al doilea sezon sa fie mult mai special. Cred ca a gestionat asta in felul lui si este un Michael Schumacher al erei moderne. El este punctul de referinta cu care toti ceilallti trebuie sa se masoare".

Comentarii (2)

  • mda...
    sa nu uitam...ca si-a facut debutul la o echipa de top...precum mclaren...nu toata lumea si-a facut debutul asa...de ex vettel...la cea mai mica echipa si a pus masina la punct singur...oricum...are talent trebuie sa recunoastem
    0 0
  • Si totusi ...
    Tot Coulthard a declarat ca pilotul anului 2008 este Alonso, deci ce sa inteleg?... ca Hamilton e bun ca Shumy, dar Alonso e si mai bun?
    De fapt nu imi place ca isi schimba declaratia in functie de trustul de presa care-i ia interviul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru