Coulthard: "Hamilton va progresa in 2009"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.02.2009
David Coulthard anticipeaza ca Lewis Hamilton va reusi sa isi imbunatateasca performantele in 2009 dupa cucerirea titlului mondial in sezonul precedent.

Sosit in Formula 1 cu numai doua sezoane in urma, Hamilton a profitat la maxim de calitatile monoposturilor McLaren pentru a ataca titlul mondial.

Dupa ce in 2007 a fost invins pe ultima suta de metri de Kimi Raikkonen, britanicul si-a luat revansa un an mai tarziu in fata lui Felipe Massa.

Desi o parte dintre specialisti prognozeaza ca motivatia lui Hamilton va scadea dupa titlul cucerit in 2008, David Coulthard considera ca acesta va fi si mai puternic in anii urmatori. "Daca nu ar fi reusit in al doilea an, in al treilea an ar fi fost un element de disperare", a declarat fostul pilot al echipelor McLaren si Red Bull.

"Cred ca va fi mai relaxat pentru ca va avea mai putine de demonstrat. Asta ii ofera oportunitatea de a stoarce si ultima faramana de performanta. Cu siguranta a muncit foarte mult si si-a onorat talentul pe pista. Au fost si greseli. De ce apar si greseli? Pentru ca in anumite momente creierul nu se conecteaza cu corpul asa cum ar trebui. asta il poate scoate din joc si il poate duce in alt nivel".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru