Coulthard şi Ricciardo vor face demonstraţii de F1 la Copenhaga şi Imola

de Daniel Popescu
Joi, 02.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
David Coulthard şi Daniel Ricciardo vor participa la două demonstraţii de Formula 1 cu Red Bull Racing şi Toro Rosso la Copenhaga şi, respectiv, pe circuitul de la Imola.

Formula 1 este la începutul unei vacanţe de cinci săptămâni înainte de Marele Premiu al Belgiei, însă cele două echipă deţinute de Red Bull nu au renunţat complet la activitatea de bază.

Veteranul David Coulthard, fost pilot al echipelor Red Bull Racing şi McLaren, va efectua la sfârşitul acestei săptămâni o demonstraţie de Formula 1 la volanul unui monopost RBR din sezonul 2006. Evenimentul va avea loc pe străzile din Copenhaga, capitala Danemarcei, şi va marca startul unei curse cu maşini istorice.

Urmareste Automarket
Între timp, Daniel Ricciardo, pilotul echipei Toro Rosso, este prezent pe circuitul de la Imola pentru filmare în scop publicitar pentru sponsorii echipei de la Faenza.
Potrivit pilotului australian, acesta este ultimul eveniment înainte ca Toro Rosso să-şi închidă fabrică timp de două săptămâni, conform regulamentului din Formula 1.

"În această săptămână avem filmări promoţionale la Imola pentru sponsorii noştri. Este un test limitat, cred că avem dreptul la numai 100 de kilometrui în două zile, dar chiar şi aşa este bine să merg pe un circuit cu atât de multă istorie. După ce terminăm începe pauză forţată de vară", a precizat el pe blogul Scuderiei Toro Rosso.

Via GPUpdate | GPUpdate

Comentarii (1)

  • bravo zoro
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru