Cursa din Argentina ar putea înlocui etapa din Coreea de Sud

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 06.04.2012
Argentina va anunţa luna viitoare revenirea în Formula 1 începând din sezonul 2013, cel mai probabil în locul cursei din Coreea de Sud, potrivit publicaţiei italiene Autosprint.

Argentina se apropie cu paşi mari de revenirea în Formula 1 după o pauză de 15 ani.

După ce preşedintele ţării a anunţat luna trecută că negocierile cu Bernie Ecclestone se apropie de un deznodământ fericit, publicaţia italiană Autosprint a dezvăluit vineri că un anunţ oficial pe acest subiect va fi făcut în cursul lunii mai.

"Guvernul acceptă provocarea de a organiza Marele Premiu al Argentinei pentru a promova ţara noastră în lume. În mai, contractul dintre toate părţile implicate va fi semnat", a declarat Carlos Enrique Mayer, ministrul argentinian al turismului.

Potrivit sursei citate, introducerea Argentinei în calendarul competiţional nu va afecta în niciun fel numărul de 20 de curse pentru un sezon, chiar dacă şi cursa de la New Jersey va reprezenta o noutate. Autosprint susţine că Ecclestone va renunţa la cursa din Coreea de Sud după numai trei ani, în timp ce Barcelona şi Valencia vor alterna Marele Premiu al Spaniei.

Via | Autosprint

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru