Cursa din India ar putea fi amânată pentru 11 decembrie

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 28.05.2011
Marele Premiu al Indiei ar putea fi amânat pentru 11 decembrie pentru a ajuta Bahrainul să revină în calendar în luna octombrie.

Planurile lui Bernie Ecclestone de a muta Marele Premiu al Indiei din 30 octombrie în 4 decembrie s-au lovit de refuzul categoric al echipelor, din cauza problemelor de logistică cu care s-ar confrunta pentru a călători din Brazilia în numai câteva zile.

Cu toate acestea, Ecclestone a găsit deja o soluţie salvatoare, şi anume mutarea cursei inaugurale de la New Delhi în 11 decembrie. Informaţia a fost dezvăluită vineri seară de Stefano Domenicali, şeful Scuderiei Ferrari, care susţine că propunerea va fi discutată în cadrul Consiliului Mondial al FIA.

"Am discutat posibilitatea unui calendar care va fi prezentat Consiliului Mondial, iar data (n.r - pentru Marele Premiu al Indiei) nu va fi în primul weekend al lunii decembrie, va fi în al doilea weekend al lui decembrie", a declarat italianul citat de agenţia de presă Reuters.

Totuşi, este foarte posibil ca echipele să refuze şi această propunere, din cauza faptului că sezonul s-ar prelungi cu două săptămâni şi ar micşora semnificativ vacanţa angajaţilor, care ar urma să revină pe circuit la finalul lunii ianuarie.

Ecclestone forţează amânarea cursei din India pentru luna decembrie pentru a putea reprograma Marele Premiu al statului Bahrain în 30 octombrie. O decizie privind reprogramarea cursei din Bahrain va fi luată de FIA în 3iunie.

Via | Reuters

Comentarii (2)

  • bleah
    il amanam si pe mos Craciun :))
    6 0
  • @mad79
    mai bine o amâna pentru 25 decembrie, dacă avem formula 1 de paști de ce sa nu avem și de crăciun...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru