Cursa din SUA va avea loc în luna iunie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.08.2010
Bernie Ecclestone a dezvăluit că Marele Premiu al Statelor Unite din 2012 se va desfăşura în luna iunie, cu o săptămână înaintea cursei de la Montreal.

Statele Unite ale Americii vor reveni în calendarul competiţional în sezonul 2012, iar cea mai logică perioadă de desfăşurare este în apropierea cursei din Canada, pentru ca echipele să efectueze o singură deplasare pe continentul nord-american.

Acest lucru a fost confirmat şi de Bernie Ecclestone, care afirmă că Marele Premiu al Statelor Unite va avea loc în luna iunie, cu o săptămână înainte de cel din Canada.

"Va trebui să aşteptăm, dar ar fi logic să îl plasăm aproape de cursă de la Montreal, iar asta înseamnă undeva în luna iunie", a declarat britanicul în vârstă de 79 de ani pentru site-ul oficial al Formulei 1.

Pe de altă parte, Ecclestone a confirmat încă o dată că doreşte o a doua cursă de Formula 1 în SUA, care să se desfăşoare la New York, însă a admis că în acest moment nu există există nimic concret în acest sens.

"Să fie clar: Austin va găzdui Marele Premiu al Statelor Unite. Dar asta nu înseamnă că nu putem avea încă o cursă în SUA cu un alt nume.

Aş fi nebun dacă ar exista opţiunea unei curse la New York şi aş spune nu. Dar în acest moment nu este mai mult decât un vis. Realitatea este că avem un contract cu Austin şi acolo va fi găzduit Marele Premiu al SUA", a mai precizat el.

Via | GPUpdate

Comentarii (2)

  • Bernie Ecclestone a ....etc, etc
    Domnul acesta ce viseaza noaptea poate sa faca ziua... oare cum va arata era post BE ?!?... Este incredibil acest sistem de facut bani in care se tot bate toba despre Fair-Play...
    0 0
  • Sa fie clar si pentru fanii Formulei 1: Cat timp acest Bernie va mai conduce acest minunat sport, luati-va adio de la spectacol si bucurati-va de bani peste bani, lux(doar la televizor pentru unii), muieri, actori, cantareti si alte inutilitati care ne fura spectacolul.
    Realitatea este ca-i doresc o moarte rapida, in cel mai scurt timp. Daca chiar exista Dumnezeu, acum e momentul sa faca o minune si sa ne scape de acest personaj, Bernie Ecclestone!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru