VIDEO: Sute de motociclete și ATV-uri "ilegale", distruse după ce primarul New York-ului le-a declarat război

de Alexandru Monenciu
Vineri, 24.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aproximativ 100 de motociclete de teren și ATV-uri confiscate au fost distruse sub ochii jurnaliștilor și ai primarului din New York. Acesta din urmă le-a declarat "război" motocicletelor conduse ilegal pe străzile orașului.

Primarul New York-ului, Eric Adams, a luat atitudine împotriva ATV-urilor și motocicletelor de teren care terorizează în fiecare zi și noapte metropola americană. În urma unei campanii, autoritățile au confiscat aproximativ 900 de astfel de motociclete.

Majoritatea, susține Adams, sunt conduse fără asigurare valabilă și, de cele mai multe ori, sunt furate din suburbii.

"Foarte multe nu au asigurare. Dacă lovesc pe cineva, persoana respectivă va suporta cheltuielile de spitalizare din buzunarul propriu," a declarat primarul Eric Adams.

Pentru a da un exemplu, primarul a pus să fie distruse circa 100 dintre aceste motociclete și ATV-uri. La eveniment a fost chemată, desigur, și presa pentru ca mesajul să ajungă la cât mai multă lume.

via Autoblog

Comentarii (4)

  • perfect
    asa ar trebui procedat si la noi pentru ca nesimtirea a ajuns la cote inimaginabile.
    e inadmisibil sa avem tot felul de paraitoare asurzitoare care sa deranjeze in fiecare noapte sute si mii de locuitori din orase. ma intreb cum trec de ITP pocnitorile alea??

    bravo primarului din new york! asa arata un
    om cu curaj. respect!!
    20 2
  • Uite, in sfarsit, o stire care ii afecteaza pe toti romanii. Nu ca stirea cu compensarea la carburanti, care e pe toate site-urile, cu toate ca nu intereseaza pe nimeni.
    PS: Pana la urma, cate motociclete si ATV-uri "ilegale" au fost distruse? "Sute" sau "Aproximativ 100"? Ca sunt doua lucruri diferite.
    7 0
  • inginer
    fain Caterpillarul, nu?
    1 1
  • Au fost reținute sute si distruse aprox. 100, hai ca nu era chiar așa de greu. Felicitări inițiativei si la fel trebuie procedat si cu mașinile care se înscriu in aceeași zonă. ITP-ul nu ar trebui sa fie negociabil. Ești prins cu chestii măsluite, se confiscă si se distruge. O masina (motor) cu defecțiuni neremediate poate sa polueze (fonic si nu numai) cât zeci de masini întreținute la nivel optim. Inspectorii ITP care sunt corupți direct la pușcărie… prea multe bla, bla si consecințe lejere. Sa se gândească de mai multe ori înainte de a se mânjii lăsând in circulație in pericol public…
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru