De la Rosa ar putea reveni la McLaren ca pilot de rezervă

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.12.2010
Pedro de la Rosa ar putea reveni la McLaren ca pilot de rezervă dacă nu-şi va găsi o altă echipă pentru 2011.

Pedro de la Rosa a concurat în primele 14 etape ale sezonului pentru BMW-Sauber, însă a fost înlocuit de Nick Heidfeld în urma rezultatelor modeste.

Ulterior, spaniolul a testat noile pneuri Pirelli pentru anul viitor, însă şansele sale de a ocupa un loc pe grila de start a sezonului 2010 sunt limitate, întrucât echipele prefera piloţii care aduc bani.

"Locurile libere de pe grila sunt rezervate piloţilor care vin cu un sponsor. Dacă în cele din urmă va trebui să fiu pilot de rezervă o voi face, dar în primul rând vreau să încerc să concurez. Încerc din greu să concurez, dar dacă nu se întâmplă nu este sfârşitul lumii. Sunt calm, pentru că ştiu ce voi face dacă nu găsesc o echipă", a declarat spaniolul.

De la Rosa a refuzat să explice care sunt planurile sale concrete, însă publicaţia spaniolă AS susţine că una dintre alternative este să revină ca pilot de rezervă la McLaren, post pe care l-a ocupat până la sfârşitul sezonului 2009. El este încă sub contract cu Pirelli, însă presa speculează că francezul Romain Grosjean va efectua testele cu pneurile produse de italieni ce vor avea loc în această lună în Bahrain.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru