De la Rosa: "Mai avem de munca la noul McLaren"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 15.01.2009
Pedro de la Rosa a admis ca McLaren trebuie sa lucreze in continuare la noul monopost pentru 2009, desi masina va fi dezvelita oficial vineri.

McLaren organizeaza vineri la Woking un eveniment de lansare a noului monopost MP4-24, insa echipa va continua sa lucreze la imbunatatirea acestuia pana la inceputul noului sezon competitional, potrivit afirmatiilor lui Pedro de la Rosa.

Pilotul de teste al echipei anglo-germane este multumit de progresele inregistrate pe parcursul ierni, insa admite ca urmatoarele luni vor fi decisive in privinta dezvoltarii noului monopost.

"Experienta ne spune ca mai este mult de facut pana la prima cursa", a declarat spaniolul pentru ITV. "Am avut o iarna buna, am invatat mult, dar mai sunt multe de facut pentru a ne simti confortabil. Cred ca suntem intr-o pozitie buna. Este dificil de spus unde sunt ceilalalti, dar noi am facut tot ce am putut. Cred ca urmatoarele luni vor fi extrem de interesante pentru toata lumea si pasii importanti vor fi atinsi".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru