De la Rosa spera sa devina pilot titular

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.01.2009
Pedro de la Rosa a marturisit ca nu a renuntat inca la ideea de a reveni in cockpit-ul unui monopost de F1, desi a admis ca varsta inaintata reprezinta un impediment.

Spaniolul este pilot de de teste la McLaren din 2003, iar ultima oara a concurat in 2006, cand l-a inlocuit pentru o jumatate de sezon pe Juan Pablo Montoya.

Desi isi doreste sa devina din nou pilot titular, de la Rosa a admis ca sansele sale sunt destul de reduse. "In acest moment, la varsta mea, daca fac un pas intr-o alta categorie stiu ca sansele mele de a redeveni pilot titular sunt foarte, foarte mici", a precizat spaniolul pentru Autosport.

"Asa ca trebuie sa fiu cu cei mai buni si trebuie sa testez pentru cei mai buni si sa devin mai inteligent, un pilot de teste complet. Asta e singura mea sansa de a reveni si sunt sigur ca intr-o zi voi reveni".

In plus, de la Rosa si-a afirmat devotamentul pentru McLaren Mercedes, desi s-a vehiculat ca ar putea pilota pentru Force India in 2009. "Ma bucur de fiecare minut. Sunt cu McLaren din 2003 si am invatat foarte mult de la cei mai buni ingineri cu care am lucrat. Cu fiecare zi care trece sunt mai bun datorita lor. Ma bucur de munca mea si cred ca McLaren poate castiga mai multe campionate in viitor.

Sper sa continui sa fiu implicat aici", a mai precizat el.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru