Di Resta: "Am nevoie de un monopost de top pentru a deveni campion"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.05.2012
Paul di Resta este încântat de zvonurile care îl dau la Mercedes în 2013 şi admite că are nevoie de un monopost competitiv pentru a deveni campion mondial.

Presa internaţională speculează că Paul di Resta este unul dintre principalii favoriţi să ajungă la Mercedes în cazul în care Michael Schumacher va decide să se retragă din competiţie la sfârşitul acestui an.

Scoţianul a aflat la rândul său despre aceste zvonuri şi admite că obiectivul său principal este să devină campion mondial, motiv pentru care îşi doreşte un monopost competitiv.

"Întotdeauna este frumos ca presa şi oamenii să fie interesaţi de tine, dar trebuie să rămân concentrat şi să fac cea mai bună treabă. Nu este niciun secret că vreau să câştig curse şi să devin campion mondial, iar pentru asta am nevoie de un monopost grozav", a declarat scoţianul pentru postul de televiziune SkySports.

Interesul celor de la Mercedes pentru di Resta nu este deloc surprinzător, întrucât scoţianul a concurat timp de patru ani pentru constructorul german în Campionatul German de Turisme înainte de a ajunge în Formula 1. În plus, el concurează în prezent pentru Force India, echipa care utilizează motoare Mercedes.

Via | SkySports

Comentarii (5)

  • hahaha
    bullshit
    altul care se viseaza campion?
    Pana la urma numai campioni in Formula 1... Ce ne facem cu atatia campioni?!
    8 5
  • orice pilot vine in f1 ca sa fie campion, e ceva normal
    9 2
  • di resta
    paul di resta a cucerit titlul in formula 3 invingandu-l pe sebastan vettel! au fosta acolo in acelasi sezon si scotianul a devenit campion! inainte sa hahaha eu cred ca trebuie sa ne informam! daca di resta ar fi fost anul trecut la redbull coechipier cu webber ar fi avut toate sansele sa fie campion
    6 3
  • campioni
    Cati campioni intr-un an poate da F1 ? Toti viseaza la asa ceva dar fff putini reusesc. Ar fi trebuit sa avem vreo 24 campioni pe grila de start. Dar din pacate sunt doar 6 , unde sunt restul..........va spun eu in pluton.
    Cred ca pentru urmaqtorii 5-6 ani doar 4 se vor bate cu adevarat pentru a deveni campioni Vettle,Hamilton,Button,Alonso. De ce? Au talent cu carul,au echipe competitive,au monoposturi competitive.
    In rest doar...............pluton.
    3 3
  • mobius
    un talent
    Anul trecut la RBR era programat sa iasa campion Vettel, asa ca oricine ar fi fost acolo in locul lui Webber, ar fi patit la fel. Di Resta va avea sanse la Mercedes, asa cum se spune, sau chiar la Ferrari, in ciuda unor pareri.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru