Di Resta ar putea deveni pilot de rezervă la Mercedes

de Daniel Popescu
Marti, 21.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paul di Resta va concura în acest an pentru Mercedes în Campionatul German de Turisme, însă ar putea deveni şi pilotul de rezervă al echipei germane în Formula 1.

Esential 3 sezoane a concurat Paul di Resta in Formula 1 (Force India, 2011-2013)
4 este cel mai bun rezultat obtinut de Paul di Resta in cariera (Singapore, 2012 si Bahrain, 2013)
Paul di Resta şi-a pierdut locul în Formula 1 la sfârşitul anului trecut şi a ajuns la un acord cu Mercedes pentru a reveni în Campionatul German de Turisme, competiţie pe care a câştigat-o în 2010 pentru constructorul german.

Totuşi, scoţianul speră să rămână conectat la Formula 1 prin intermediul unui post de pilot de rezervă la Mercedes, iar un acord în această privinţă ar putea fi oficializat în zilele următoare. Într-un interviu acordat publicaţiei Autosport, di Resta consideră că are încă potenţialul de a reveni în Marele Circ în 2015.

"Sunt trist să plec, dar am avut trei ani fantastici şi nu plec din cauza faptului că nu am avut performanţe, au fost alte probleme.

Sunt încă suficient de tânăr pentru a putea reveni dacă va apărea o oportunitate. Are sens să concurez în DTM şi asta îmi permite să combin programul cu F1 pentru a avea uşa deschisă dacă apare ceva", a declarat el.

Sunt încă suficient de tânăr pentru a putea reveni dacă va apărea o oportunitate.

Paul di Resta
Pilot Mercedes DTM
Fostul pilot al celor de la Force India nu crede că o implicare în Formula 1 ar afecta programul său din DTM, în special pentru ca etapele din cele două competiţii nu se suprapun cu regularitate.

"Cred că cei de la Mercedes sunt conştienţi că vreau să fiu în Formula 1 şi am întregul lor sprijin. Sunt dornic să rămân implicat în Formula 1 şi cred că pot aduce beneficii unei echipei pentru că am experienţă. Vom vedea cum merg lucrurile, dar în prezent nu există nimic concret. Întâi trebuie să mă concentrez pe DTM, iar apoi voi explora oportunităţile", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru