Di Resta: "Locul 6 în Bahrain, echivalentul unei victorii pentru Force India"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.04.2012
Paul di Resta consideră că locul şase obţinut duminică în Bahrain are o însemnătate la fel de mare ca o victorie pentru Force India, după problemele de securitate înregistrate în weekend.

Marele Premiu al statului Bahrain a început cu temeri privind securitatea pentru cei de la Force India, după ce mai mulţi mecanici au nimerit miercuri noapte în mijlocul unui protest de stradă în drumul spre hotel.

În urma evenimentului, alţi doi angajaţi au decis să plece acasă, iar echipa a renunţat la a doua sesiune de antrenamente libere de vineri.

Totuşi, oficialii echipei au avut puterea să zâmbească la finalul cursei de duminică, pe care Paul di Resta a terminat-o pe locul şase după ce strategia cu numai două opriri la boxe l-a ajutat să câştige patru poziţii comparativ cu locul de pe grila de start. Scoţianul a admis că, în contextul weekendului, locul şase a fost ca o victorie pentru echipa indiană.

"A fost o performanţă incredibilă din partea fiecărui membru al echipei în curcumstanţe dificile. A fost dificil pentru fiecare membru al echipei, dar fiecare s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor. Totul a funcţionat perfect: strategia, opririle la boxe.

Pentru noi, locul şase reprezintă o performantă majoră, probabil la fel de mult cum a însemnat victoria pentru Vettel, având în vedere ce monopost avem. Dacă ne uităm la performanţele tuturor, am ridicat ştacheta, am încercat să dăm tot ce avem mai bun şi probabil că am obţinut cea mai bună performanţă ca echipă", a precizat el.

În ciuda locului şase din Bahrain, Force India rămâne pe locul opt în clasamentul constructorilor cu 17 puncte, la un punct în spatele rivalilor de la Williams.

Via | SportingLife

Taguri: , Force India, di Resta

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru