Di Resta nu va concura în antrenamentele din Turcia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 26.05.2010
Paul di Resta nu va participa în prima sesiune de antrenamente libere din Turcia, întrucât Force India va introduce un update semnificativ.

Paul di Resta, pilotul de teste şi de rezervă al echipei Force India, a fost desemnat să participe constant la prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marilor Premii, scopul fiind ca pilotul scoţian să capete experienţă la volanul unui monopost de Formula 1.

Marele Premiu al Turciei din acest weekend va reprezenta însă o excepţie de la acceasta regulă, întrucât echipa indiană vrea să testeze noile update-uri cu piloţii titulari, Adrian Sutil şi Vitantonio Liuzzi. Deşi dezamăgit de situaţia creată, di Resta a admis că înţelege necesitatea ca noile componente să fie evaluate de piloţii titulari.

"A fost o decizie târzie, dar înţeleg complet hotărârea lor pentru că sunt câteva upgrade-uri care vin în această cursă şi acestea au nevoie de atenţia piloţilor şi a echipei. Voi fi prezent în continuare în garaj şi voi încerca să învăţ cât de mult pot, pentru că noile dezvoltări sunt provocatoare. Am efectuat totuşi întreaga pregătire, în special în simulator, pentru că nu am pilotat niciodată la Istanbul", a declarat scoţianul în vârstă de 23 de ani.

Printre noutăţile cu care Force India se va prezenta în Turcia se număra noi componente pentru aripa fata şi o nouă poziţionare a oblinzilor retrovizoare.

Via | Force India

Taguri: , Force India, di Resta

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru