Di Resta speră să concureze pentru Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.06.2011
Paul di Resta admite că următorul său obiectiv în Formula 1 este să concureze pentru Mercedes, constructorul care l-a promovat iniţial în sporturile cu motor.

Paul di Resta a debutat în Formula 1 în acest sezon pentru Force India după patru ani petrecuţi în Campionatul German de Turisme (DTM) sub tutela constructorului german Mercedes.

Scoţianul a răsplătit încrederea acestora prin titlul cucerit în DTM anul trecut şi a obţinut două puncte în primele şase curse ca pilot de Formula 1, însă ambiţiile sale sunt mult mai mari. El speră ca la un moment dat al carierei să ajungă să concureze pentru Mercedes GP, echipa deţinută de constructorul german în competiţie.

"Cu şase ani în urmă, Mercedes a depus eforturi fantastice pentru mine şi pentru cariera mea în Formula 3. Am cel mai adânc respect pentru ei, pentru că fără ei nu aş fi avut oportunitatea să fiu unde sunt. Am avut şase ani buni cu ei, am dezvoltat o bună relaţie de prietenie şi o legătură strânsă cu ei. Sunt aici la Force India pe propriul merit pentru ceea ce am oferit. Pentru viitor, Mercedes este un contrctor uriaş şi sper să pilotez pentru ei.

Dar să ne concentrăm pe treaba pe care trebuie să o fac aici, acesta este anul în care am semnat cu Force India pentru a face cea mai bună treabă posibilă pentru ei", a declarat el.

Totuşi, di Resta păstrează încă o legătură cu Mercedes prin actuala sa echipă, care utilizează motoare furnizate de constructorul german.

Via | Planet F1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru