Di Resta va testa pentru Force India in antrenamentele de vineri

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 27.01.2010
Scotianul Paul di Resta va deveni pilot de rezerva la Force India si va testa pentru echipa in sesiunile de antrenamente de vineri de la Marile Premii.

Force India nu a anuntat inca numele noului pilot de rezerva pentru sezonul 2010, insa se anticipeaza ca numele acestuia va fi Paul di Resta, care a testat pentru indieni in cadrul sesiunii de la Jerez din luna decembrie.

Informatia a fost practic confirmata de Martin Whitmarsh, seful echipei McLaren, care a adaugat ca scotianul va testa intensiv pentru noua sa echipa in cadrul sesiunilor de antrenamente de la Marile Premii.

"Cred ca di Resta va pilota in cea mai mare parte a sesiunilor de vineri pentru Force India, asa ca este o oportunitate grozava pentru el. Va forta foarte mult pe parcursul acestui an pentru a obtine un loc de pilot la Force India", a declarat britanicul. De altfel, in trecut echipele utilizau aceasta metoda pentru pilotii de rezerva, insa in ultimii ani lucrurile s-au schimbat prin prisma faptului ca antrenamentele sunt esentiale pentru setarea monoposturilor pentru curse.

Declaratiile lui Whitmarsh vin in contextul in care McLaren are un parteneriat tehnic cu Force India, prin care echipa britanica furnizeaza indienilor trenul de rulare si motorul care echipeaza monopostul.

De asemenea, Whitmarsh a admis ca este foarte posibil ca McLaren sa angajeze inca un pilot de rezerva dupa plecarea lui Pedro de la Rosa la BMW-Sauber, una dintre optiuni fiind si germanul Nick Heidfeld, ramas in acest moment fara echipa.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Motor
    McLaren le dau motorul celor de la Force India? Care motor? Ala Mercedes... McLaren sau cel McLaren Mercedes... sau cel Mercedes?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru