Ecclestone negociază cu Mercedes semnarea noului Acord Concorde

de Daniel Popescu
Vineri, 20.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone a confirmat că nu a ajuns încă la o înţelegere cu Mercedes pentru noul Acord Concorde, însă speră ca negocierile să fie finalizate cel târziu duminică.

Esential 3 echipe nu au ajuns inca la o intelegere pentru noul Acord Concorde: Mercedes, Marussia si HRT
Bernie Ecclestone a declarat recent că semnarea noului Acord Concorde valabil pentru perioada 2013-2020 reprezintă o simplă formalitate după ce a ajuns la un acord cu toate echipele, însă mai multe surse au anunţat ulterior că Mercedes, Marussia şi HRT nu sunt încă de acord cu termenii propuşi.

Informaţiile au fost în cele din urmă confirmate şi de britanicul în vârstă de 82 de ani, care afirmă însă că negocierile ar putea fi finalizate până la sfârşitul acestei săptămâni după o serie de întâlniri care vor avea loc la Hockenheim.

"Sunt sigur că Mercedes va publica în curând un comunicat de presă pe acest subiect. Voi vorbi cu ei la Hockenheim şi sper ca acolo să avem o decizie finală", a declarat el pentru agenţia de presă DAPD.

Potrivit publicaţiei Die Welt, Mercedes l-a mandatat pe triplul campion mondial Niki Lauda să intermedieze negocierile, însă constructorul german a refuzat să facă orice comentariu pe acest subiect.

"Vă solicităm să înţelegeţi că nu facem niciun comentariu cu privire la negocieri.

Nu pentru că vrem să ascundem ceva, ci pentru ca aceasta este politica standard în industrie", a precizat Norbert Haug, directorul Mercedes Motorsport, care a afirmat totuşi că germanii nu intenţionează să se retragă din motorsport.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru