Ecclestone: "Sezonul 2015 al Formulei 1 va avea 19 curse"

de Daniel Popescu
Marti, 24.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone a anunţat că sezonul 2015 al Formulei 1 va avea 19 curse, la fel ca în 2014. În condiţiile introducerii etapei din Azerbaidjan, una dintre cursele actuale ar trebui eliminată.

Esential 19 curse va avea sezonul 2015 al Formulei 1, potrivit lui Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone a calmat spiritele cu privire la o extindere exagerată a calendarului Formulei 1 pentru sezonul 2015. Britanicul în vârstă de 83 de ani a dezvăluit că planul actual este ca sezonul următor să aibă 19 curse, la fel ca şi în prezent.

Anterior, Ecclestone a confirmat debutul Azerbaidjanului în calendar sub numele de Marele Premiu al Europei, iar cursa stradală de la New York este în continuare în cărţi.

"Anul viitor vor fi la fel de multe curse ca în acest an, adică 19. Vrem să mergem în Azerbaidjan pentru o cursă stradală, iar în privinţa celor de la New York, vorbim în continuare cu ei", a declarat el.

Menţinerea calendarului la 19 curse şi includerea Azerbaidjanului ar avea însă ca efect eliminarea uneia dintre cursele actuale. Cu toate acestea, toate cursele incluse în prezent în calendar au contract şi pentru sezonul 2015, inclusiv Canada şi Austria.

Canadienii şi-au prelungit acordul pentru încă 10 ani chiar în weekendului Marelui Premiu de la începutul lunii iunie, în timp ce Ecclestone a anunţat deja că Austria va rămâne în competiţie după succesul peste aşteptări al ediţiei din acest an.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru