Ecclestone: "Vorbiti cu Mosley despre viitorul F1"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 19.06.2009
Bernie Ecclestone a refuzat sa comenteze criza din Formula 1 generata de amenintarea echipelor de a organzia propriul campionat, sugerand ziaristilor sa discute cu presedintele FIA.

Max Mosley si Bernie Ecclestone au sosit vineri pe circuitul de la Silverstone in plina criza a Formulei 1, dupa ce nu mai putin de 8 echipe si-au unit fortele anuntand organizarea unui campionat paralel.

Presedintele FIA si detinatorul drepturilor comerciale ale competitiei au avut o intalnire de aproximativ 30 de minute, insa Ecclestone a refuzat sa comenteze situatia din Formula 1, in ciuda intereselor majore pe care le are in competitie.

"Nu sunt ingrijorat de nimic. Nu am nicio idee legata de viitorul Formulei 1. Vorbiti cu Max. Este pe aici?", a declarat britanicul in varsta de 78 de ani.

La randul lor, mai multi reprezentanti ai echipelor au discutat in motorhome-ul celor de la Ferrari, in timp ce Max Mosley a anuntat ca FIA va publica cat de curand un comunicat de presa pe tema echipelor inscrise in sezonul viitor. "Vom transmite un comunicat de presa ceva mai tarziu", a precizat britanicul fara sa mentioneaze o data precisa.

FIA a anuntat insa in aceasta dimineata ca va publica pe parcursul zilei de sambata lista echipelor participante in sezonul 2010 al Formulei 1.

Via | Motorsport

Comentarii (2)

  • ...
    si poza sugereaza...cretini...aku dau vina unu pe altu...sa se scoata
    0 0
  • se strange latul
    Martalogii astia 2 [max si bernie] sunt in pragul falimentului total.Ei nu realizeaza nici acum in al 12 ceas ca au pierdut razboiul.Tot ceea ce mai pot sa mai faca este sa se retraga si sa-si traiasca linistiti batranetile lor senile.din momentul in care ACEA [constructorii europeni] si-au declarat sprijinul ptr echipele de F1 ei nu au mai avut nici o sansa.Sunt prea mici,prea senili si prea slabi ptr un asemenea razboi.Este evident ptr toata lumea ca nu te poti pune cu niste colosi mondiali,mai ales cand acestia au dreptate.Numai ei nu inteleg acest lucru.Dar peste toate nu inteleg ca F1 fara constructori,bugete mari,cercetare,tehnologie,etc,etc nu mai este F1.Cel mai bine ar fi ca bernie sa vanda drepturile F1 catre FOTA,iar max sa se retraga de la sefia FIA.Dar ma indoiesc de acest lucru,ptr ca ei in prostia lor inca mai cred in sansa lor.Daca acest lucru nu este posibil,atunci este evident ptr toti fanii F1 ca alternativa nu este decat crearea unei competitii paralele,lucru deja afirmat de catre FOTA si salutat de toti iubitorii F1
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru