Haos

Luni, 16 Septembrie 2013 | Feature

REPORTAJ: Avanpremieră sub acoperire

Înainte cu 80 de zile ca noul Hyundai i10 să fie prezentat la Frankfurt, Automarket a vizitat uzina turcă din Izmit pentru o întâlnire în avanpremieră cu noua generaţie a modelului de oraş al mărcii asiatice.
Joi, 09 Iulie 2009 | F1 TOP

FIA: "Echipele FOTA nu sunt inscrise in sezonul 2010"

FIA a informat cele 8 echipe din cadrul FOTA ca acestea nu sunt inscrise oficial in sezonul 2010, in ciuda anuntului facut de forul mondial pe aceasta tema pe 24 iunie.
Joi, 09 Iulie 2009 | Formula 1

FOTA a parasit intalnirea cu FIA si noile echipe

Cele 8 echipe FOTA au parasit intalnirea de miercuri cu FIA si cu noile echipe din Formula 1 menita sa aduca o clarificare a regulamentului tehnic pentru sezonul 2010.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Formula 1

Montezemolo: "Formula 1 trebuie relansata"

Luca di Montezemolo crede ca Formula 1 trebuie relansata, dupa ce echipele FOTA au ajuns la o intelegere cu FIA pe tema regulamentului tehnic pentru sezonul 2010.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Echipele FOTA vor concura in sezonul 2010 al F1

FIA a publicat miercuri lista oficiala a echipelor participante in sezonul 2010 al Formulei 1, aceasta incluzand toate echipele actuale plus cele trei echipe anuntate anterior.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | F1 TOP

FIA a ajuns la un acord cu echipele FOTA!

FIA a anuntat ca a ajuns la un acord cu FOTA prin care echipele vor continua sa participe in Formula 1 si in sezonul viitor.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Formula 1

Consiliul Mondial al FIA s-a reunit la Paris

Consiliul Mondial al FIA se reuneste astazi la Paris pentru a discuta despre conflictul din Formula 1 dintre forul mondial si echipele FOTA.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Formula 1

Ferrari solicita opinia fanilor despre noua competitie

Scuderia Ferrari a lansat un sondaj prin care isi indeamna fanii sa spuna daca sunt sau nu de acord cu noua competitie organizata de echipele FOTA.
Marti, 23 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley neaga posibila demisie din fruntea FIA

Max Mosley a informat FIA ca este tentat sa candideze pentru un nou mandat de presedinte, intrucat nu poate accepta ca forul mondial sa piarda controlul asupra Formulei 1 in favoarea echipelor.
Marti, 23 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley ar putea renunta la functia de presedinte al FIA

Max Mosley este dispus sa renunte la postul de conducere al FIA in luna octombrie in cazul in care FOTA abandoneaza planurile de organizare a unei competitii rivale.
Marti, 23 Iunie 2009 | Formula 1

Iata calendarul neoficial al competitiei FOTA!

Cele mai multe circuite clasice din Formula 1 vor face parte si din calendarul noului campionat organizat de FOTA, potrivit unor informatii dezvaluite in premiera de The Guardian.
Luni, 22 Iunie 2009 | Formula 1

FOTA: "Este prea tarziu pentru un compromis cu FIA"

Sefii echipelor din Formula 1 sustin ca vor continua pregatirile pentru organizarea unei competitii paralele, considerand ca este prea tarziu pentru a ajunge la o intelegere cu FIA pe tema regulamentului tehnic pentru sezonul 2010.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 22 Iunie 2009 | Formula 1

Briatore: "Noua competitie va fi pregatita in cateva saptamani"

Flavio Briatore considera ca cele mai importante elemente ale noii competitii pregatite de echipe vor fi rezolvate integral pe parcursul urmatoarelor saptamani.
Duminica, 21 Iunie 2009 | Formula 1

Echipele pregatesc regulamentul pentru noua competitie

Echipele din Formula 1 vor discuta saptamana viitoare despre regulamentul tehnic al noii competitii paralele pe care intentioneaza sa o organizeze din 2010.
Duminica, 21 Iunie 2009 | Formula 1

Ecclestone propune renuntarea la bugetul maxim!

Bernie Ecclestone sustine ca actualul conflict din Formula 1 poate fi incheiat prin renuntarea la implementarea unui buget maxim concomitent cu garantia constructorilor ca vor participa in Marele Circ cel putin 5 ani.
Sambata, 20 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley, convins ca FIA va ajunge la un compromis cu FOTA

Max Mosley este increzator ca FIA va ajunge in cele din urma la un compromis cu echipele FOTA in primele trei luni ale anului 2010.
Sambata, 20 Iunie 2009 | Formula 1

Prodrive, Lola si Campos, interesate de noua competitie

Prodrive, Lola Racing si Campos Grand Prix sunt interesate sa se alature echipelor FOTA in noua competitie pe care o pregatesc acestea, potrivit unor surse de incredere din paddock.
Sambata, 20 Iunie 2009 | Formula 1

Williams exclude participarea in competitia FOTA

Williams sustine ca este obligata prin contract sa concureze in sezonul 2010 al Formulei 1, motiv pentru care nu se poate alatura celorlalte 8 echipe intr-o competitie paralela.
Sambata, 20 Iunie 2009 | Formula 1

Ferrari a dat FIA in judecata pe 15 iunie

Ferrari a dezvaluit ca a dat deja FIA in judecata pe 15 iunie pentru incalcarea unui contract semnat de cele doua parti, dupa ce forul mondial a luat vineri o decizie similara impotriva Scuderiei.
Vineri, 19 Iunie 2009 | Formula 1

Ecclestone: "Vorbiti cu Mosley despre viitorul F1"

Bernie Ecclestone a refuzat sa comenteze criza din Formula 1 generata de amenintarea echipelor de a organzia propriul campionat, sugerand ziaristilor sa discute cu presedintele FIA.

Tag-uri similare

Ferrari, Williams, regulament, Force India, FIA, Brawn GP, Ecclestone, FOTA, calendar, contract
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru