Ferrari solicita opinia fanilor despre noua competitie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 24.06.2009
Scuderia Ferrari a lansat un sondaj prin care isi indeamna fanii sa spuna daca sunt sau nu de acord cu noua competitie organizata de echipele FOTA.

Cu numai cateva ore inainte de sedinta Consiliului Mondial al FIA de miercuri care poate decide soarta Formulei 1, Scuderia Ferrari a lansat o noua provocare pentru fani pe site-ul sau oficial.

Vizitatorii sunt rugati sa raspunda la un sondaj de opinie legat de oportunitatea echipelor de a fonda o noua competitie. La intrebarea "Sunteti de acord cu decizia FOTA de a organiza un nou campionat?", fanii au trei variante de raspuns: da, nu si nu stiu.

Sondajul are totusi doua mari lacune, intrucat nu permite fanilor sa vizualizeze rezultatele sondajului nici macar dupa efectuarea votului si, de asemenea, este acceptat votul multiplu.

Initiativa Scuderiei vine in contextul in care echipele FOTA sustin ca dorintele fanilor vor avea o contributie majora la modul de organizare a noii competitii, promitand de asemenea si bilete mai ieftine de acces la evenimentele oficiale.

Sondajul initiat de Scuderia Ferrari este disponibil aici.

Via | Ferrari

Comentarii (2)

  • dubii
    Lincul pentru sondaj e dubios, nu isi permite Ferrari sa foloseasca domeniul propriu sau sa inregistreze un domenie !?
    0 0
  • formula1 vs formula none
    Daca va fi in 2010 Formula "None" Automarket va scrie mai departe despre f1 sau despre formula noua? :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru