Competitie

Marti, 08 Februarie 2022 | General

Nokian lansează un concurs de inovație pentru o anvelopă sustenabilă

Nokian a lansat o competiție prin care încurajează startup-uri, companii, studenți și cercetători să vină cu idei de sustenabilitate în elaborarea unei anvelope. Finaliștii competiției vor testa produsele lor pe circuitul Nokian de la Cercul Polar.
Vineri, 14 Iunie 2013 | General

Porsche Performance Drive 2013: Punct final în aventura de 1.500 km prin Europa de Est

După încă două zile în care am strabătut Ucraina, Polonia și Cehia, am ajuns la punctul final al aventurii Porsche Performance Drive: circuitul Slovakia Ring de lângă Bratislava.
Marti, 11 Iunie 2013 | General

Porsche Performance Drive 2013. Ziua întâi: Chişinău-Bukovel

Prima zi din Porsche Performance Drive 2013 ne-a rezervat un traseu de aproape 500 km lungime între Chișinău, Republica Moldova și Bukovel, o stațiune montană din Ucraina.
Luni, 10 Iunie 2013 | General

Porsche Performance Drive 2013: urmează 1.500 km în Europa de Est cu Porsche Cayenne S Diesel

Chișinău-Bratislava. 1.500 km parcurși de nouă echipe de jurnaliști din Europa de Est la volanul modelului Porsche Cayenne S Diesel. Automarket face parte din echipa României.
Miercuri, 28 Martie 2012 | General

Walter Rohrl se întoarce la Pikes Peak cu Audi Sport Quattro S1

Legendarul Walter Rohrl se întoarce la traseul de la Pikes Peak la 25 de ani de la celebrul său record, tot cu un Audi Sport Quattro S1. De data aceasta, "Cursa Norilor" se desfăşoară doar pe asfalt, iar Rohrl va face o tură demonstrativă.
Joi, 06 Octombrie 2011 | Feature

REPORTAJ: Cel mai frumos camion Scania - un altfel de concurs de frumuseţe

A doua ediţie a concursului "Cel mai frumos Camion Scania" s-a desfăşurat la sediul Scania din Luncani, judeţul Cluj. Am fost acolo pentru a măsura pasiunea pentru "greii şoselelor".
Vineri, 13 Mai 2011 | Mediu

Renault va concura într-o competiţie de vehicule electrice cu Fluence Z.E.

Renault Fluence Z.E. va concura în Ediţia 2011 a Michelin Challenge Bibendum. Modelul francez se va întrece cu alte vehicule pe o distanţă de 300 kilometri şi îşi va schimba acumulatorii la jumătatea distanţei.
Luni, 17 Mai 2010 | Intern

OFICIAL: Honda CR-Z costă 20.980 euro fara TVA în România

Competiţia Honda GreenChallenge a adus încă două premiere pentru constructorul nipon în România - prezentarea hibridului cu şase trepte CR-Z şi a robotului umanoid ASIMO.
Sambata, 01 Mai 2010 | General

Jaguar participa in cadrul Mille Miglia cu 27 de modele clasice

Anul acesta Jaguar implineste 75 de ani de la infiintarea companiei, iar oficialii acesteia au considerat ca Mille Miglia este evenimentul potrivit pentru a sarbatori acest lucru.
Joi, 09 Iulie 2009 | Formula 1

FOTA nu renunta la competitia paralela

John Howett a dezvaluit ca FOTA nu a renuntat complet la planurile pentru organizarea unei competitii rivale cu Formula 1, dupa ce echipele au intrat din nou in conflict cu FIA.
Miercuri, 01 Iulie 2009 | Modele noi

Spyker pregateste un C8 Aileron pentru circuit

Spyker a anuntat ca va dezvolta o versiune de performanta a modelului C8 Aileron, pentru a putea concura in competiile de motorsport.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | F1 TOP

FIA a ajuns la un acord cu echipele FOTA!

FIA a anuntat ca a ajuns la un acord cu FOTA prin care echipele vor continua sa participe in Formula 1 si in sezonul viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Formula 1

Consiliul Mondial al FIA s-a reunit la Paris

Consiliul Mondial al FIA se reuneste astazi la Paris pentru a discuta despre conflictul din Formula 1 dintre forul mondial si echipele FOTA.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Formula 1

Ferrari solicita opinia fanilor despre noua competitie

Scuderia Ferrari a lansat un sondaj prin care isi indeamna fanii sa spuna daca sunt sau nu de acord cu noua competitie organizata de echipele FOTA.
Marti, 23 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley neaga posibila demisie din fruntea FIA

Max Mosley a informat FIA ca este tentat sa candideze pentru un nou mandat de presedinte, intrucat nu poate accepta ca forul mondial sa piarda controlul asupra Formulei 1 in favoarea echipelor.
Marti, 23 Iunie 2009 | Formula 1

Mosley ar putea renunta la functia de presedinte al FIA

Max Mosley este dispus sa renunte la postul de conducere al FIA in luna octombrie in cazul in care FOTA abandoneaza planurile de organizare a unei competitii rivale.
Marti, 23 Iunie 2009 | Formula 1

Iata calendarul neoficial al competitiei FOTA!

Cele mai multe circuite clasice din Formula 1 vor face parte si din calendarul noului campionat organizat de FOTA, potrivit unor informatii dezvaluite in premiera de The Guardian.
Luni, 22 Iunie 2009 | Formula 1

Briatore: "Noua competitie va fi pregatita in cateva saptamani"

Flavio Briatore considera ca cele mai importante elemente ale noii competitii pregatite de echipe vor fi rezolvate integral pe parcursul urmatoarelor saptamani.
Duminica, 21 Iunie 2009 | Formula 1

Echipele pregatesc regulamentul pentru noua competitie

Echipele din Formula 1 vor discuta saptamana viitoare despre regulamentul tehnic al noii competitii paralele pe care intentioneaza sa o organizeze din 2010.
Duminica, 21 Iunie 2009 | Formula 1

Ecclestone propune renuntarea la bugetul maxim!

Bernie Ecclestone sustine ca actualul conflict din Formula 1 poate fi incheiat prin renuntarea la implementarea unui buget maxim concomitent cu garantia constructorilor ca vor participa in Marele Circ cel putin 5 ani.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Williams, regulament, Volvo, FIA, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru