Jaguar participa in cadrul Mille Miglia cu 27 de modele clasice

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 01.05.2010
Anul acesta Jaguar implineste 75 de ani de la infiintarea companiei, iar oficialii acesteia au considerat ca Mille Miglia este evenimentul potrivit pentru a sarbatori acest lucru.

Anul acesta Jaguar sarbatoreste 75 de ani de la infiintarea companiei si pentru a celebra acest lucru 27 de modele clasice au fost inscrise in competitia Mille Miglia. In cadrul acestui eveniment vor putea fi admirate modele precum C-Type, D-Type sau XK120.

"Mille Miglia este un important eveniment auto international, si este locul unde Jaguar s-a simtit intotdeauna ca acasa", a declarat Mike O’Driscoll, manager Jaguar Cars. In cadrul editiei de anul acesta oficialul Jaguar va concura la volanul unui C-Type. "De la inceputul existentei noastre am fost inspirati sa proiectam si sa dezvoltam masini rapide si frumoase. Nu ma pot gandi la un eveniment mai bun ca Mille Miglia pentru a sarbatori cei 75 de ani de existenta si, astept cu nerabdare sa experimentez traditiile pe care le ofera aceasta competitie", a completat Mike O’Driscoll.

Mille Miglia a fost o competite dedicata modelelor de serie nemodificate care s-a desfasurat intre anii 1927 si 1957, dar care s-a incheiat intr-un mod tagic.

Cursa a fost interzisa dupa ce un model Ferrari a intrat intr-un grup de spectatori, accidentul soldandu-se cu 15 morti. In prezent Mille Miglia a ramas o competitie contra timp in cadrul careia sunt inscrise numeroase masini clasice.

Via | Jaguar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru