Jaguar D-Type

Joi, 08 Februarie 2018 | Industrie

Clasice reîncărcate: Jaguar va construi după specificațiile originale 25 de exemplare ale legendarului D-Type

Lumea mașinilor clasice se află în fierbere după ce divizia Jaguar Classic a anunțat faptul că va construi de la zero, după schițele originale, 25 de exemplare ale unuia dintre cele mai de succes modele din istoria Le Mans: D-Type
Marti, 23 August 2016 | General

Istoria are valoare: un Jaguar D-Type care a câștigat Le Mans în 1956 a devenit cea mai scumpă mașină britanică din istorie

Sunt puține mașinile istorice care se pot lăuda cu trofee în cursele de legendă ale motorsportului și cu o stare fizică impecabilă chiar și la 60 de ani de la momentele de vârf ale carierei. Iar colecționarii pur sânge știu asta, deci plusează atunci când ele sunt scoase la licitație.
Vineri, 08 Februarie 2013 | Feature

Modelele-simbol ale cursei de 24 de ore din Le Mans

Cursa de 24 de ore de la Le Mans împlineşte 90 de ani de existenţă în 2013. Un prilej bun pentru organizatori să producă un top al celor mai importante modele care au concurat în celebra cursă de anduranţă.
Sambata, 01 Mai 2010 | General

Jaguar participa in cadrul Mille Miglia cu 27 de modele clasice

Anul acesta Jaguar implineste 75 de ani de la infiintarea companiei, iar oficialii acesteia au considerat ca Mille Miglia este evenimentul potrivit pentru a sarbatori acest lucru.

Tag-uri similare

Jaguar, competitie, eveniment, Mille Miglia, C-Type, Jaguar D-Type, D-Type, XK120, Jaguar C-Type, Jaguar XK120
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru