Mosley ar putea renunta la functia de presedinte al FIA

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 23.06.2009
Max Mosley este dispus sa renunte la postul de conducere al FIA in luna octombrie in cazul in care FOTA abandoneaza planurile de organizare a unei competitii rivale.

Publicatia britanica The Times sustine ca FIA este pregatita sa ia o masura radicala intr-o ultima incercare de a convinge constructorii sa ramana in Formula 1.

Sursa citata a anuntat ca Max Mosley este dispus sa nu mai candideze la functia suprema in forul mondial odata cu expirarea actualului mandat de presedinte in luna octombrie.

Britanicul ar putea lua aceasta decizie in sedinta Consiliului Mondial al FIA programata miercuri, insa numai daca va simti ca echipele nu sunt impotriva sa, ci doar impotriva regulamentului. La intalnirea de maine a oficialilor FIA va asista si Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari si FOTA.

Informatiile nu au fost confirmate oficial, insa chiar daca se vor dovedi adevarate acestea ar putea reprezenta o strategie a FIA pentru a bloca procesul de a creare a unei competitii paralele. Echipele FOTA ar putea renunta la planurile pentru realizarea competitiei paralele, iar Mosley s-ar putea razgandi in luna octombrie in privinta candidaturii sale, iar in acel moment ar putea fi prea tarziu pentru FOTA sa revina la planurile initiale.

Cele 8 echipe din cadrul FOTA au anuntat deja ca se vor intalni joi pentru a pune la punct primele detalii concrete despre organziarea noii competitii.

Via | The Times

Comentarii (6)

  • Da doamne !!!!
    Sa se pensioneze.. cu valoarea pensiei mele;))
    0 0
  • Mosley
    Probabil schimbarea se va produce:).FOTA isi joaca bine cartea:)
    0 0
  • Funny
    Eu cred ca indiferent de rezultatul acestui "scandal" Maxy va pleca cat de curand din conducerea FIA
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Prostii
    Va amagiti, tot ce spune Max este doar o alta strategie de a prostii baietii din FOTA + restul fanilor Formulei 1. Max nu da doi bani pe noi si nici pe FOTA. Asa ca... incercati sa vedeti ce se ascunde in spatele cuvintelor lui si ar fi frumos sa incercati sa ganditi mai mult!
    0 0
  • @NeoGalaxy
    sunt altii care-o gandesc,stai tu linistit:),iar pentru ei miza nu e o postare alambicata si stufoasa pe un forum..Mosley nu este singur in FIA.
    0 0
  • @Phatom_Racing
    sa se pensioneze??/....eventual pe caz de boala ...k nu ii intreg la cap
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru