Ecclestone vrea o cursă în SUA şi la New York

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.07.2010
Bernie Ecclestone a dezvăluit că vrea că Statele Unite să găzduiască două curse de Formula 1 anual. Ultima dintre ele ar urma să aibă loc la New York.

Statele Unite ale Americii vor reveni în calendarul Formulei 1 începând din sezonul 2012, după ce Bernie Ecclestone a semnat un contract cu autorităţile din Austin (Texas) pentru construirea unui nou circuit la standardele Marelui Circ.

Cu toate acestea, deţinătorul drepturilor comerciale îşi doreşte în continuare o cursă la New York, în apropierea zgârie-norilor, în primul rând datorită atmosferei în care ar concura piloţii. "Se va întâmpla. Vorbim cu ei şi încercam să facem tot ce putem. Să vedem ce se întâmplă", a declarat britanicul pentru publicaţia Autosport.

Ecclestone nu a anunţat anul în care New York va debuta în calendar, însă în cazul în care evenimentul va fi confirmat Statele Unite vor găzdui două curse de Formula 1 în fiecare an.

Pe de altă parte, britanicul a exclus posibilitatea ca Marele Premiu al Europei să nu mai fie găzduit de circuitul de la Valencia, în ciuda faptului că oficialităţile din Mallorca au anunţat deja planurile pentru construirea unui circuit în 2013.

"Nu există nicio discuţie despre asta", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru