Ecclestone vrea o cursa la New York in 2012

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.03.2010
Bernie Ecclestone a dezvaluit ca New York ar putea gazdui un Mare premiu de Formula 1 incepand din sezonul 2012.

Bernie Ecclestone a afirmat in mai multe randuri ca Statele Unite ale Americii este o piata foarte importanta pentru Formula 1, motiv pentru care face toate demersurile pentru a reintroduce aceasta tara in calendarul competitional.

In contextul in care o revenire pe circuitul de la Indianapolis este putin probabila, detinatorul drepturilor comerciale si-a indreptat atentia spre statul New York, pretabil in opinia sa la o cursa stradala printre zgarie-nori. Evenimentul ar urma sa aiba loc cel mai devreme in sezonul 2012.

"Incercam (n.r - un Mare Premiu de Formula 1 in Statele Unite ale Americii) pentru 2012, vis-a-vis de Manhatten si cu zgarie-nori in background. Va fi la 15 minute de centrul orasului si va reprezenta o minune", a declarat britanicul in varsta de 79 de ani pentru publicatia Gazzetta dello Sport.

Statele Unite ale Americii a gazduit ultimul Mare Premiu de Formula 1 in sezonul 2007, pe circuitul de la Indianapolis.

Via | Reuters

Comentarii (6)

  • Bernie
    In sfarsit o idee buna de la Ecclestone. O fi luat lecitina! ...Sau o fi furat ideea!
    1 5
  • buna ideea...
    ...dar marea problema a lui Bernie va fi SPECTACOLUL si, implicit, INTERESUL pe care-l poate starni americanilor. NY n-o sa accepte sa-si incurce centrul orasului ptr aproape o saptamana daca evenimentul n-o sa aiba o mare audienta. Ori la capitolul asta e cam in urma F1, are Bernie la ce "sapa"...
    6 1
  • NeoGalaxy
    Formula 1 si criza de identitate prin care trece. O transformare interesanta de urmarit.
    2 3
  • NY-F1
    Americanii sunt mari iubitori de spectacol. De foarte multe ori sportul nu inseamna show. Vom vedea spre ce va evolua F1, spre spectacol sau spre sport.
    1 0
  • NY
    Hm... O cursa printre zgarie nori... americanii obisnuiesc sa organizeze curse pe circite speciale si nu pe strazile oraselor...va fi interesant de urmarit finalitatea.
    0 0
  • TeamClown
    Acum vreo cativa ani buni jucam un joc numit Jacques Villeneuve Speed Challenge (sau cam asa ceva). Formula 1 de azi seamana al naibi de mult cu acel joc. Cred ca de acolo se inspira astia.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru